Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reprezentanți ai Academiei Hagi și ai Farului Constanța, întâlnire în proiectul „Sănătate și recuperare prin sport”

ro

15 Nov, 2021 14:54 3868 Marime text
 
  • O parte dintre beneficiarii proiectului vor vizita Academia Hagi.
 
 
Elevii din cadrul Centrelor Şcolare pentru Educaţie Incluzivă din județul  Constanţa au fost beneficiari ai proiectului „Sănătate și recuperare prin sport”, inițiat de către campania „Music for Autism“, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Consiliul Județean Constanța și sprijinit de Decathlon Romania.
 
Proiectul vizează promovarea sportului pentru tinerii beneficiari direcți ai instituțiilor prin dotarea cabinetelor de kinetoterapie și a sălilor de sport, cu echipamente și aparate sportive. Amplasarea unor astfel de echipamente garantează atracția elevilor, aparatele fiind concepute pentru a se adapta nevoilor fiecărui copil cu dizabilitate.

Activitatea finală a proiectului se va desfășura marți, 16 noiembrie, cu începere de la ora 10.00, la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Albatros“ Constanța, unde vor fi prezenți reprezentații instituțiilor  partenere, mai sus precizate, și Paul Peniu (președintele Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“), Gheorghe Popescu și Tiberiu Curt, președintele, respectiv vicepreședintele Farul Constanța.

De asemenea, tot în cadrul acestei activități, o parte dintre beneficiarii proiectului vor vizita Academia Hagi, având astfel prilejul de a-l cunoaște pe Gheorghe Hagi.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii