Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:50 09 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Workshop pentru un stil de viață sănătos la Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității Ovidius

ro

17 Mar, 2021 12:15 1207 Marime text

 
  • Workshop dedicat unui stil de viață sănătos, prin mișcare, la Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității Ovidius
  • Evenimentul online începe astăzi la ora 15.00.
 
Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC), în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța (ISJ) și Decathlon, organizează miercuri, 17 martie 2021, workshop-ul „Sănătate prin mișcare, viață prin sport”.

Potrivit decanului FEFS, prof. univ. dr. Ionel Melenco, la evenimentul găzduit pe platforma online a UOC, au confirmat prezența peste 100 de participanți, cadre didactice, antrenori, sportivi, elevi, studenți, masteranzi și doctoranzi.

Acest eveniment deschide seria acțiunilor care fac parte din protocolul de colaborare încheiat anul acesta de FEFS cu ISJ Constanța și Decathlon, având drept obiectiv principal promovarea sportului în rândul tinerilor din județul nostru, acordul urmărind implicarea elevilor, studenților și sportivilor în activități de formare și învățare privind un stil de viață sănătos, a precizat prof. univ. dr. Ionel Melenco.


În programul workshop-ului sunt incluse prezentări ce abordează teme de actualitate, precum: analiza cadrului specific de comunicare în domeniul științei sportului și educației fizice, prezentarea de idei - cadru de implementare a modalităților de predare în sistem online, combaterea obezității la elevi și identificarea metodelor de remediere a situațiilor legate de apariția virusului SARS-COV-2.

Prezentările sunt susținute de către: prof. univ. dr. Carmen Ene-Voiculescu, prof. univ. dr. Cecilia Gevat, conf. univ. dr. Răducu Popescu, conf. univ. dr. Dragoș Teodor, de la FEFS, și cadre didactice de specialitate din învățământul preuniversitar - insp. șc. gen. adj. prof. Anca Iuliana Dragomir și prof. dr. Elvira Nica.

Evenimentul online începe de la ora 15.00, iar participarea se poate realiza accesând link-ul https://ovidius.webex.com/meet/popa.cristian. 


Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii