Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

KMG – CEFC, parteneriat strategic pentru dezvoltarea activitatilor de profil in Europa

ro

15 Dec, 2015 17:35 1331 Marime text
KMG International saluta incheierea astazi la Beijing a memorandumului de intelegere intre compania nationala KazMunayGas Kazahstan si CEFC China Energy Company Limited pentru crearea si dezvoltarea la nivel international a unui parteneriat strategic in sectorul de petrol si gaze.

Activele si operatiunile detinute si derulate de KMG International (KMGI) in Europa si in regiunea Marii Negre vor sta la baza acestei platforme de dezvoltare, care va urmari atat cresterea performantelor operationale si financiare ale KMG si ale subsidiarelor sale din afara Kazakhstanului, cat si extinderea la nivel international a activitatilor si operatiunilor de profil derulate de compania CEFC.
In cadrul acestui memorandum, CEFC si-a exprimat intentia de a prelua o parte din actiunile detinute de KMG in cadrul KMGI si in acest sens, a transmis catre unicul actionar – KMG o propunere de preluare. KMG International este detinut integral de KazMunayGas, compania nationala de petrol si gaze din Kazahstan.

KMG va lua in considerare continuarea livrarilor de titei pe termen lung catre subsidiarele KMGI pentru sustinerea si extinderea operatiunilor de profil ale acestora in Europa.
Parteneriatul strategic va aduce beneficii companiilor KMG, CEFC si KMG International si va stabili cadrul necesar pentru viitoare proiecte comune si si va contribui la cresterea economica si sociala a zonelor in care acestea vor fi implementate, inclusiv in Romania.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
JSC NC KazMunayGas este compania nationala de petrol si gaze a Republicii Kazakhstan, fiind detinuta integral de fondul national suveran Samruk-Kazyna.
CEFC China Energy Company Limited este un important jucator internațional în sectorul energetic (petrol, gaz și servicii financiare) si deruleaza operațiuni de profil în aproximativ 15 țări. Cu o cifra de afaceri de circa 30,5 miliarde de euro in 2014 si peste 20.000 de angajați în întreaga lume, compania s-a situat printre primele 500 cele mai importante companii capitalizate la nivel mondial și printre primele 500 cele mai influente branduri la nivel mondial.
KMG International NV deține și desfășoară operațiuni majore în rafinare, petrochimie, retail, trading, upstream și servicii industriale, aceasta avand aproximativ 7.500 de angajati si operațiuni în 12 piețe majore în regiunea Mării Caspice (Kazahstan, Georgia), în zona Mării Negre (Ucraina, Moldova, Bulgaria, Turcia, România) și în Europa de Vest (Franța, Spania).

Departamentul de Comunicare si Relatii Publice
KMG International
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii