Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă PwC România a angajat 162 de proaspăt absolvenţi

ro

05 Oct, 2015 13:10 1225 Marime text
Bucureşti, 5 octombrie 2015- PwC România a angajat 162 de proaspăt absolvenţi în departamentele de audit şi consultanţă fiscală şi juridică.
 
„Viteza cu care noile tehnologii transformă afacerile ne obligă să ne adaptăm către produse şi servicii de consultanţă cu valoare adăugată ridicată. De aceea căutăm să atragem profesionişti din cadrul tinerei generaţii care se pot adapta foarte repede noilor tehnologii şi proceselor de business din domeniul serviciilor profesionale”, a declarat Ionuţ Simion, Country Managing Partner, PwC România.
 
„Numărul celor angajaţi anul acesta de către PwC este cel mai mare din ultimii ani. Aceasta este încă o dovadă că afacerile noastre din România cresc într-un ritm susţinut, precum şi cererea pentru serviciile noastre într-o economie ce dă semne de relansare. Ne concentrăm în continuare pe formarea de profesionişti desăvârşiţi, de aceea încercăm să-i expunem pe noii noştri colegi unor proiecte complexe şi diverse, şi investim continuu în educaţia şi formarea lor, de-a lungul întregii cariere. Aceasta pentru că suntem conştienţi că angajaţii noştri sunt cel mai de preţ capital al firmei şi reprezintă ambasadorii brandului PwC în faţa clienţilor şi a restului societăţii”, a adăugat Ionuţ Simion.
 
„În acelaşi timp, suntem în mod constant în căutare de profesionişti la toate nivelurile de experienţă, care sunt dornici să se implice în sectorul foarte dinamic al serviciilor profesionale. PwC este genul de angajator care nu oferă doar slujbe, ci posibilitatea unei cariere pe parcursul întregii vieţi profesionale”, a spus Ionuţ Simion.  
 
Unii dintre noii angajaţi au fost recrutaţi prin intermediul unei abordări noi în materie de selectare a candidaţilor: PwC Career-Boosting Game, o competiţie bazată pe conceptul de gamification, care se referă la utilizarea gândirii şi mecanicii jocurilor într-un context real, în mediul de afaceri.
 
„Această iniţiativă este parte a strategiei noastre de a recruta candidaţi talentaţi cu potenţial ridicat de dezvoltare, care au o educaţie solidă, atât formală, cât şi informală. Ne străduim să recrutăm candidaţi cu profile cât mai variate pentru a crea un mediu de lucru cât mai divers care să stimuleze inovaţia, excelenţa profesională şi spiritul antreprenorial orientat către rezultat”, a explicat Ramona Simulescu, Liderul Echipei de Resurse Umane, PwC România. 
 
 Despre PwC
 
Firmele din reţeaua PwC ajută organizaţiile şi indivizii să creeze valoarea adăugată de care au nevoie. Suntem o reţea de firme prezentă în 157 de ţări cu mai mult de 195.000 de specialişti dedicaţi oferirii de servicii de calitate de audit, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri. Spuneţi-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră şi descoperiţi mai multe informaţii despre noi vizitând site-ul www.pwc.ro.
 

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii