Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:57 24 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa - Mobile Distribution lansează serviciul de încasare facturi – Un-doi centru de plăți - 1 septembrie 2014

ro

01 Sep, 2014 18:30 1796 Marime text
Mobile Distribution, cel mai important distribuitor de produse prepaid și de soluții de încărcare electronică din România, lansează, de luna aceasta, serviciul de încasare facturi un-doi Centru de plăți. Disponibil, într-o primă etapă, în 10 județe și în Capitală, iar până la finalul anului la nivel național, acesta va permite utilizatorilor plata facturilor de utilități, precum telefonie, internet, energie electrică, gaze naturale, apă, servicii financiare sau televiziune, la magazinele de proximitate. Plățile pot fi efectuate în numerar, indiferent de valoarea facturii.
 
Serviciul va fi disponibil la comercianții parteneri ai Mobile Distribution, iar facturile vor putea fi încasate pe terminalele existente în magazinele acestora, la nivel național. Serviciul va funcționa sub brand-ul un-doi Centru de plăți, acesta fiind vizibil prin materiale de semnalistică la toți partenerii din rețea. Numele brand-ului a fost ales în mod intenționat ca o expresie în limba română ce sugerează rapiditate, tocmai pentru a evidenția modul în care funcționează serviciul, punctând totodată simplitatea acestuia.
 
„Lansarea serviciului un-doi Centru de plăți a reprezentat un pas firesc în dezvoltarea companiei, odată cu dinamica și necesitățile partenerilor noștri, cărora le furnizăm cele mai competitive și avantajoase soluții. În prezent, avem o rețea de peste 5.000 de parteneri extinsă pe întreg teritoriul țării și mai mult de 7.000 de terminale amplasate în magazinele acestora, astfel că am decis să utilizăm acest avantaj logistic pentru a le oferi partenerilor noștri posibilitatea de a-și extinde serviciile, crescându-și totodată cifra de afaceri”, a precizat Călin Chira, Director de Vânzări al Mobile Distribution.
 
Reprezentantul companiei a adăugat că sunt vizate și încasarea ratelor bancare și de leasing, transferurile de bani, dar și alte servicii, precum plata rovinietei auto.
 
„Faptul că partenerii Mobile Distribution le pot oferi acum clienților lor posibilitatea de a-și achita facturile pentru utilități odată cu reîncărcarea cartelei prepaid reprezintă un avantaj de ambele părți. Astfel, în timp ce rețeaua de parteneri oferă un serviciu în plus ce contribuie la creșterea afacerilor, clienții finali economisesc timp cu plata facturilor, rezolvând totul odată cu un simplu drum pentru cumpărăturile zilnice”, a adăugat Călin Chira.
 
Serviciul este activ începând cu această lună în București și în județele Arad, Caraș-Severin, Călărași, Constanța, Giurgiu, Hunedoara, Ialomița, Ilfov, Timiș și Tulcea, urmând să se extindă treptat și în celelalte județe. La sfârșitului anului, acesta va fi disponibil la nivel național. Mai multe informații despre serviciul de plată sau despre ce presupune un eventual parteneriat vor fi disponibile pe website-ul www.un-doi.ro.
 
# # #
 
Despre Mobile Distribution
 
Mobile Distribution a dezvoltat activitatea de distribuţie a cartelelor prepaid începând cu anul 2005, iar în scurt timp, compania a devenit cel mai important furnizor la nivel naţional în domeniul distribuţiei produselor prepaid ale tuturor operatorilor de telefonie mobilă.
 
Compania este lider pe piaţa produselor prepaid, în 2013 înregistrând o cifră de afaceri de 44,3 milioane de euro și estimând o creştere a numărului de clienţi activi cu 40% în următorul an, iar oferta Mobile Distribution de produse şi servicii se diferenţiază prin diversitate, actualitate şi preţuri fundamentate corect, care vin în sprijinul satisfacerii nevoilor şi aşteptărilor tot mai variate ale clienţilor.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii