Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Auchan deschide joi, 28 noiembrie la ora 10 00 cel de al doilea magazin din Constanța, Auchan City Constanța Sud

ro

27 Nov, 2013 19:13 1157 Marime text
Locuitorii din zona de sud a Constanței și din localitățile învecinate au o nouă și importantă destinație de cumpărături. Urmare a unei remodelări complete, Auchan City Constanța Sud propune o gamă largă de produse alimentare, toate prețurile mici zi de zi și un confort excelent la cumpărare.
 
Auchan România inaugurează pe 28 noiembrie la Constanța al cincilea magazin remodelat sub marca şi comerţul Auchan din seria celor 20 de magazine Real preluate de la METRO GROUP.
Transformarea magazinului Real în Auchan s-a realizat în 10 zile şi a constat, pe de o parte, în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeței de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor și introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi şi adaptate de produse, la preţuri permanent mici şi cu servicii utile pentru clienţi.
 
Pe o suprafaţă netă de vânzare de peste 6.000 de mp, noul hipermarket Auchan City Constanța Sud oferă locuitorilor o gamă de 45.000 produse. Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferenţiază prin faptul că pune un accent deosebit pe calitate, prospeţime şi preţuri mici. Auchan City Constanța Sud a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie, gastronomie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.
 
În domeniul nealimentar, Auchan City Constanța Sud a extins substanţial raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, dar și cele destinate întreținerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților.
 
În plus, pentru a surprinde în fiecare zi clienţii, Auchan City Constanța Sud le propune multiple acţiuni comerciale inovante și atractive, târguri și evenimente, degustări, oferte sezoniere, care consolidează şi mai mult identitatea şi unicitatea comerţului Auchan.
 
 
 
Frédéric Bellon, Director de Vânzari Auchan România :
“Suntem încântaţi să deschidem porţile celui de al doilea magazin Auchan din Constanta, să ajungem astfel mai aproape de locuitorii din sudul orașului și să servim tot mai mulți clienți din tot județul. Auchan City Constanța Sud este un specialist alimentar de referinţă prin gama vastă şi prin calitatea produselor proaspete, prin produsele locale și prin târgurile și acțiunile comerciale inovante. Am remodelat complet magazinul pentru a crea un magazin Auchan de ultimă generație, modern, confortabil, luminos, primitor și cu cele mai mici prețuri. Auchan City Constanța Sud, ca şi celelalte 15 hipermarketuri, dă viaţă misiunii noastre, aceea de a ne servi din ce în ce mai bine locuitorii, creând o legatură puternică între fiecare colaborator şi fiecare client, o legatură bazată pe respect, ascultare şi pasiune."
 
Accesul la Auchan City Constanța Sud, situat în Centrul Comercial Arcade Constanța Sud, este unul simplu şi rapid, atât pentru locuitorii orașului graţie modalităților de transport în comun, la care se adaugă 2 linii de transport gratuit pentru clienți. Pentru cei veniţi cu maşina, centrul dispune de o parcare gratuită de 550 de locuri de parcare.
 
Diferența Auchan: totul în avantajul clienților
Toate preţurile mici, în fiecare zi şi multiple soluţii pentru protejarea puterii de cumpărare
Politica de discount generalizat practicată de Auchan, constând în „preţuri mici pentru toate produsele din gamă, permanent”, va permite fiecărui client să realizeze economii importante la fiecare cumpărătură.
În plus, peste 2500 de produse marca proprie Auchan, cu cel mai bun raport calitate – preţ, peste 450 de produse alimentare şi nealimentare vândute vrac, numeroase variante de condiţionare mică şi vânzarea la bucată, reprezintă soluţii zilnice puse la dispoziţia clienţilor, pentru protejarea puterii lor de cumpărare.
O gamă largă de produse alimentare şi o ofertă adaptată de produse nealimentare
Auchan City propune o gamă foarte largă şi adaptată nevoilor clienţilor, cu 45.000 de produse alimentare şi nealimentare, de la pâine şi produse de brutărie, carne, peşte, mezeluri, fructe şi legume, produse lactate, băcănie şi alte produse alimentare şi până la produse pentru îngrijire personală şi frumuseţe, produse pentru curăţenia şi întreţinerea casei şi toate produsele nealimentare, consumabile şi accesorii de utilizare curentă.
Zilnic prospețime și calitate
Hipermarketul Auchan City are propriile laboratoare de producţie chiar în magazin, pentru produsele de brutărie, patiserie, cofetărie şi carmangerie. La standul special de pescărie clienţii vor găsi o gamă foarte largă de produse proaspete şi de calitate, din România şi din întreaga lume. Zona de legume şi fructe, reunită sub denumirea “Piaţa Auchan” asigură zilnic toate produsele căutate de orădeni, proaspete, de calitate şi ieftine. Oferta de produse româneşti reprezintă o prioritate pentru Auchan.
Personalul specializat, echipamentele performante, sistemul de proceduri şi standardele ridicate asigură un nivel foarte înalt de calitate, prospeţime şi securitate alimentară, totul în beneficiul clienţilor.
Cumpărături rapide şi confort la cumpărare într-un magazin modern
Cu alei largi, cu rafturi bine organizate şi cu 31 de case de marcat, Auchan City va permite clienţilor să facă nu doar economie de bani ci şi de timp, respectiv să se bucure de confort ridicat pe tot parcursul cumpărării.
Angajați amabili și profesioniști, pregătiți să ajute clienții
Angajaţii sunt pregătiţi să îşi întâmpine clienţii cu amabilitate şi profesionalism şi cu zâmbetul pe buze.
 
 
Despre Grupul Auchan:
Al 10-lea grup de distribuţie din lume, Grupul Auchan este prezent în 13 ţări şi are 287 000 colaboratori. Este organizat pe 5 mari divizii: hipermarketuri (709 magazine), supermarketuri (786 magazine), divizia imobiliară (342 centre comerciale Immochan), banca (Oney Banca Accord) şi e-commerce, cărora li se adaugă alte activităţi şi direcţii de creştere. Viziunea Grupului Auchan este de a îmbunătăţi puterea de cumpărare şi calitatea vieţii unui număr cât mai mare de clienţi, alături de colaboratori responsabili, profesionişti, pasionaţi şi apreciaţi. În 2012, Grupul a înregistrat o cifră de afaceri de 60,2 miliarde euro cu taxe și a servit 2,2 miliarde clienți.
www.groupe-auchan.com
 
Despre Auchan România
Pe 7 noiembrie 2006 a fost deschis primul hipermarket Auchan, la București, în cartierul Titan. În următorii ani, alte 10 magazine și-au deschis porțile în cele mai mari orașe din România, propunând clienților un comerț bazat pe discountul generalizat – cu toate prețurile mici, o gamă vastă și pertinentă de produse de calitate ieftine și un confort excelent la cumparare. La data de 12 septembrie, Auchan România a finalizat achiziția a 20 de magazine Real de la METRO GROUP și și-a propus un plan ambițios de transformare a lor în Auchan în mai puțin de 12 luni.
www.auchan.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii