Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Terra Clean Service SRL oferă servicii de curățenie a birourilor din oficiul județean Constanța al ANCOM (document)

ro

18 Apr, 2016 18:40 3594 Marime text
 

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a atribuit prin licitație deschisă contractul „ Contract de servicii având ca obiect prestarea serviciilor de curățenie a birourilor la sediul DRB, sediul Laboratorului de la Prejmer precum și la sediile Oficiilor Județene din Brașov, Buzău, Călărași, Constanța, Giurgiu, Ialomița, Olt, Argeș, Prahova, Teleorman, Tulcea, Vâlcea și Dâmbovița”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut, potrivit licitatiepublica.ro.
 
Contractul de servicii având ca obiect prestarea serviciilor de curățenie în birouri, a avut o valoare estimată a contractului de 165.000 lei la care s-a adăugat TVA. De asemenea valoarea estimată incluzând eventualele suplimentări, conf. art. 6, alin. 3 din HG 925/2006 a fost de de 247.500 lei, la care s-a adăugat TVA. Ofertele se vor elabora si se vor evalua avand in vedere cantitatea si valoarea estimata a contractului pana la 31.12.2016
 
În cadrul procedurii de atribuire a contractului de achiziție publică au depus oferte următorii operatori economici: K1 Tot SRL, Terra Clean Service SRL, Dezinfer Service SRL și Asociația formată din Clean Design SRL și Adan Profesional SRL.
 
Operarotrul economic căruia i-a fost atribuit contractul de servicii de curățare a birourilor a fost Terra Clean Service SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 165.000 lei fără TVA, iar valoarea totală finală a acestuia a fost de 130.320 lei fără TVA.
 
Terra Clean SRL, cu sediul în Tulcea, sat Malcoci, îi are ca asociaţi pe Anamaria Ciocîrlan şi Mircea Ciocîrlan, ambii fiind asociaţi şi administratori. Firma înfiinţată în 2008 se ocupă de „activităţi generale de curăţenie a clădirilor“, capitalul social subscris al acesteia fiind de 200 de lei.
 
Firma se ocupă de servicii de curăţenie la sediile Curţii de Conturi a României şi ale Autorităţii de Audit, pentru care a luat anul trecut  peste 160.000 de lei, dar şi de servicii de curăţenie la sediul din Iaşi al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, la ANIF - Unitatea centrală şi filialele judeţene, la SC Transport Public SA Tulcea, la Biroul Român de Metrologie Legală, la DGRFP Constanţa, la Consiliul Judeţean Tulcea în 2012, dar şi la Transelectrica, în anul 2014. De altfel, firma a depus şi ea în urmă cu doi ani o contestaţie la CNSC, prin care organismul de control a obligat DSP Constanţa să reia licitaţia.
 
Anunţul complet, publicat pe licitatiepublica.ro, poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii