Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:26 25 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată cine va face curățenie în piețele din Tulcea! (DOCUMENT)

ro

09 Jan, 2023 14:21 4125 Marime text
 
 
  • Potrivit licitatiapublica.ro, achiziția cuprinde servicii de curățenie a spațiilor interioare și exterioare deținute de Agropiețe SA Tulcea, pe o suprafață de 8.752 mp.
  • Contractul, în valoare de 2.011.200 de lei a fost atribuit companiei Terra Clean Service SRL, cu sediul în Tulcea.
 
SC Agropiețe SA Tulcea, societate controlată de Unitatea Administrativ Teritorială a Municipiului Tulcea, cumpără servicii de curățenie în piețele administrate de Agropiețe SA.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, achiziția cuprinde servicii de curățenie a spațiilor interioare și exterioare deținute de Agropiețe SA Tulcea, pe o suprafață de 8.752 mp.
 
Contractul, în valoare de 2.011.200 de lei a fost atribuit companiei Terra Clean Service SRL, cu sediul în Tulcea.
 
Terra Clean Service SRL se ocupă de activităţi generale (nespecializate) de curăţenie interioară a clădirilor și este controlată de Anamaria Ciocîrlan și de Mircea Ciocîrlan, fiecare deținând câte 50%, cei doi fiind și administratori.
 
Pentru anul 2021, Terra Clean Service a declarat un profit net de 791.661 de lei.
 
Terra Clean Service SRL are încheiate 480 contracte de achiziții publice în valoare totală de 15.702.819,39 de lei, iar printre autoritățile contractante se află APIA Tulcea, AJOFM Tulcea, Agenția Națională de Administrare Fiscală, Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Agenția pentru Protecția Mediului Tulcea, dar și Autoritatea Naționala pentru Administrare și Reglementare în Comunicații.  
 
Mircea Ciocîrlan mai apare în Terra Service SRL, iar în trecut a figurat în Ciocârlan Mircea PF și în Magnum Group SRL, radiate în prezent.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Adunarea generală extraordinară a acţionarilor Agropiețe SA Tulcea, convocată în ședință. Ce decizii au fost luate
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii