Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:17 15 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va face curățenie în sediile Serviciului public de impozite, taxe și alte venituri ale bugetului local Constanța?

ro

12 May, 2021 00:00 2284 Marime text
  • Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local a atribuit prin procedură simplificată un contract de servicii de curățenie în locațiile sale
  • Contractul în valoare de 306.185.28 lei fără TVA a fost câștigat de societatea Terra Clean Service SRL
  • Asociaţi în firma tulceană sunt Anamaria Ciocîrlan şi Mircea Ciocîrlan, fiecare cu 50% din capitalul social

Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local a atribuit prin procedură simplificată un contract de servicii de curățenie în locațiile autorității contractante, prin punerea la dispoziție de către operatorul economic a resursei umane în vederea prestării serviciilor de curățenie și asigurarea materialelor/soluțiilor necesare curățeniei.Contractul prevede și asigurarea utilajelor necesare prestării serviciilor de curățenie precum și colectarea selectivă a deșeurilor și depozitarea acestora în recipiente amplasate în afara zonei de lucru.
Procedura de atribuire a contractului de achiziţie publică a fost iniţiată sub incidenţa unei clauze suspensive, în sensul că încheierea contractului de achiziţie publică este condiţionată de alocarea creditelor bugetare cu această destinaţie, având în vedere dispoziţiile Legii nr. 98/2016 privind achiziţiile publice şi H.G. nr. 395/2016.
Contractul în valoare de 306.185.28 lei fără TVA a fost câștigat de societatea Terra Clean Service SRL.
 

Despre Terra Clean Service

Înfiinţată în anul 2008, Terra Clean Service SRL are sediul social în comuna Nufăru din judeţul Tulcea. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale, valoarea unei părţi sociale fiind de 10 lei.

Asociaţi în firmă sunt Anamaria Ciocîrlan şi Mircea Ciocîrlan, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei.

Terra Clean Service SRL desfăşoară activităţi generale de curăţenie a clădirilor.

Pentru anul 2019, cu 106 salariați, SC Terra Clean Service SRL, a raportat un rofit de 990356 lei și o cifră de afaceri netă de 4.732.775 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii