Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:21 20 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va face curățenie în sediul Consiliului Județean Tulcea (document)

ro

24 Sep, 2021 08:52 2176 Marime text

 
 
 
 
  • Consiliul Județean Tulcea a bătut palma cu Terra Clean Service SRL
Terra Clean Service SRL va furniza servicii de curățenie la sediul administrativ al Consiliului Județean Tulcea și Centrul Național de Informare si Promovare Turistică. 
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Servicii de curăţenie la sediul administrativ al Consiliului Judeţean Tulcea si Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică “. 
 
Societatea care se va ocupa de furnizarea serviciilor de curățenie la sediul administrativ al Consiliului Județean Tulcea și Centrul Național de Informare si Promovare Turistică este Terra Clean Service SRL
 
Atribuirea a avut loc în data de 22.09.2021.   
 
Descrierea contractului
 
Asigurarea curăţeniei, păstrarea igienei și salubrizarea birourilor, a holurilor, a scărilor și grupurilor sanitare, precum și a perimetrului exterior la sediul Consiliului Judetean Tulcea str. Pacii, nr. 20 si la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Tulcea, str. Gloriei, nr. 4.

Numar zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor: 9 zile.

În masura în care solicitarile de clarificari sau informatii suplimentare au fost adresate în termenul prevazut în anuntul de participare, autoritatea contractanta va raspunde solicitarilor de clarificari cu 3 zile inainte de termenul limita de depunere a ofertelor.

Valoarea totala a achizitiei (fara TVA) este de 176263.2 lei.
 
Despre Terra Clean Service SRL, firma câștigătoare  
 
Înfiinţată în anul 2008, Terra Clean Service SRL are sediul social în comuna Nufăru din judeţul Tulcea. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale, valoarea unei părţi sociale fiind de 10 lei.
 
Asociaţi în firmă sunt Anamaria Ciocîrlan şi Mircea Ciocîrlan, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei.
 
Terra Clean Service SRL desfăşoară activităţi generale de curăţenie a clădirilor.
 
Pentru anul 2020, cu 106 salariați, SC Terra Clean Service SRL, a raportat un rofit de 990356 lei și o cifră de afaceri netă de 4.732.775 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: Facebook/ Consiliul Județean Tulcea 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii