Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trece anul, vine banul... Conpress Holding şi paza sediilor RAEDPP

ro

15 Jul, 2013 00:00 4691 Marime text
Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat Constanţa va plăti 736.644 lei pentru servicii pază sedii R.A.E.D.P.P. Constanţa şi a obiectivelor de interes local aflate în administrarea sa. Firma care a câştigat licitaţia este nimeni alta decât SC Conpress Holding SRL. Contractul a fost atribuit în data de 11 iulie 2013, în urma unei licitaţii deschise pentru care s-a primit o singură ofertă.

Potrivit Registrului Comerţului, firma câştigătoare îi are ca asociaţi pe Sorin Gabriel Strutinsky (24%), Sanda Ciocoiu (48%) şi Gheorghe Mihail Cârciog (28%). La finalul anului 2011, firma figura cu o cifră de afaceri de 9.219.158 lei şi cu 344 de salariaţi.
În baza de date a Registrului Comerţului, Sorin Gabriel Strutinsky mai figurează ca făcând parte din următoarele firme: ABC Press SRL, cu sediul în Ploieşti – Prahova, Beton Expres SRL, cu sediul în Constanţa, Conpress Advertising SRL, cu sediul în Constanţa, Conpress Group SRL, cu sediul în Constanţa, Consorţiu Antreprenorial Constanţa SRL, cu sediul în Constanţa, Energy Power Services SRL, cu sediul în Constanţa, Eolica Investments SRL, cu sediul în Constanţa, G Point Outdoor Advertising & More SRL, cu sediul în orașul Voluntari, Ilfov, Ideea Contrast SRL, cu sediul în localitatea Sinoie, județul Constanța, KLD Services SRL, cu sediul în Constanța, M&D Farers Invest SRL, cu sediul în Constanța, Marin SRL, cu sediul în Ovidiu, Mediapress Investment SRL, cu sediul în Craiova, Mira Press SRL, cu sediul în Deva, North Bridge Energies SRL, cu sediul în Constanța, Pan Argeș Press SRL, cu sediul în Pitești, Relax Bicaz SRL, cu sediul în Buhalnița – Neamț, Roca Oil SRL, cu sediul în Constanța, Sebring Consulting SRL, cu sediul în Constanța, Soti Cable Neptun, cu sediul în Constanța, Te-Press SRL, cu sediul în Târgoviște, Telegraf Advertising SRL, cu sediul în Constanța, Tutun și Ziare Bacău SRL, cu sediul în Bacău, Tutun și Ziare Botoșani, cu sediul în Botoșani, Tutun și Ziare Neamț, cu sediul în Bacău, Tutun și Ziare Retail SRL, cu sediul în Constanța, Xenoti SRL, cu sediul în Mamaia, la Complex Flora.

În ceea ce o privește pe Sanda Ciocoiu, cel de-al doilea asociat și despre care se știe că este fina președintelui Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, aceasta mai figurează, în prezent, într-o singură firmă, în afară de cea care a câștigat licitația la RAEDPP, mai exact Conpress Security SRL, cu sediul în Constanța.
Gheorghe Mihail Cârciog, cunoscut și ca mentorul afacerilor trio-ului Mazăre – Constantinescu - Strutinsky, s-a stins din viață în vara lui 2011 şi, cu toate acestea, el figurează încă, la Registrul Comerțului, în firme precum C.M.C. International Holding SRL, Editura Cuvântul SRL, Moara cu Noroc Argeșană SRL, Conpress Advertising, Conpress Group, Muca&Co Prod Com SRL, Pâinea Argeșană SRL, Romkatel SRL, Sigma Trading SA, Soti Cable Neptun SRL, Telegraf Advertising SRL și Xenoti SRL.
Mai trebuie menționat faptul că până în anul 2002, din firma Conpress Holding SRL au făcut parte și Radu Preda, Radu Mazăre și Nicușor Daniel Constantinescu.

Revenind la contractul câștigat de curând de Conpress Holding, acesta nu este singurul în branșă. De ani buni, serviciile de pază a sediilor R.A.E.D.P.P. Constanţa şi a obiectivelor de interes local aflate în administrarea sa asigurate de aceeași firmă: SC Conpress Holding SRL.
Cât despre Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat Constanţa, aceasta a fost înființată prin HCLM Constanța nr. 332/02.08.1996 și administrează, gestionează și întreține fondul locativ de stat, spații cu altă destinație, terenurile, piețele agroalimentare, târguri, oboare, bazare, platouri și grupuri sanitare, aparținând domeniului public și privat al municipiului Constanța. Începând din anul 2002, Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat administrează unitățile de învățământ preuniversitar, clădiri și terenuri aferente acestora.

Citiți mai jos despre contractele anterioare din bani publici ale firmei SC Conpress Holding SRL.

Link-uri:
SC Soti Cable Neptun SRL va face ştirile pentru Primăria Constanţa. Din bani publici

Soţia lui Nicuşor Constantinescu face afaceri cu fina „abonată" la CJC

Firma, cadou de nunta:
Nicusor o naseste pe fiica Sandei Ciocoiu


Sanda Ciocoiu îl păzeşte pe Radu Babuş

Până la noi ordine, dar pe bani buni
SC Conpress Holding SRL stă de strajă la Primăria Constanţa


Paza Constanţei, pe mâinile Conpress Holding

Vezi cine va păzi staţiunea Mamaia

RAEDPP, fidelă aceluiaşi serviciu de pază de trei ani
Încă opt miliarde jumătate de lei, pompaţi către Conpress Holding


De la cine taie Mazare?!
Pomacost si Conpress Holding castiga si din bugetul de austeritate (video + document)


Paza pe bani grei pe timp de criza
RAEDPP - „furnizorul“ miliardelor pentru Conpress Holding


Conpress pazeste sediile regiei lui Babus

Functionarii din primarie, paziti de Conpress Holding
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii