Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC Soti Cable Neptun SRL va face ştirile pentru Primăria Constanţa. Din bani publici

ro

24 Feb, 2013 23:17 2782 Marime text
Primăria Constanţa a anunţat numele câştigătorului contractului „Servicii de informare şi promovare pe canale TV locale sau regionale". Acesta este singurul ofertant al licitaţiei - SC Soti Cable Neptun SRL, societate care deţine postul Neptun TV. Valoarea contractului atribuit este de 3.214.512 lei.

Potrivit anunţului de atribuire, timp de patru ani, societatea Soti Cable Neptun SRL va asigura conceperea, realizarea şi difuzarea produselor de informare şi promovare, va asigura spaţiul de emisie necesar difuzării produselor de informare şi promovare la televiziunile locale şi/sau regionale. Pentru întreaga durată a acordului-cadru se estimează a fi realizate şi difuzate un număr maxim de 960 de produse de informare şi promovare TV şi un număr minim de 480 de produse de informare şi promovare TV. Produsele de informare şi promovare TV sunt anunţuri de interes public, spoturi informative/publicitare, filmări speciale cu sau fără ilustraţie sonoră, reportaje promovare, filmări dedicate, transmisiuni live evenimente. Totodată, tot în anunţul de atribuire este specificat faptul că „se vor încheia 4 contracte subsecvente, cu durata de 12 luni fiecare".

Despre SC SOTI Cable Neptun SRL

Potrivit datelor oficiale furnizate de Registrul Comerţului, SC SOTI Cable Neptun SRL este deţinută de asociaţii persoane fizice Gabriel Sorin Strutinsky şi Valeriu Mereuţă şi SC Ring Star SRL şi Conpress Holding SRL. De precizat că Strutinsky este asociat şi în Conpress Holding, alături de Sanda Ciocoiu. În această firmă au fost parteneri de afaceri cu Strutinsky şi şeful CJC Nicuşor Constantinescu, împreună cu primarul Constanţei, Radu Mazăre. Mai mult, Sanda Ciocoiu a intrat în firmă chiar când aceştia din urmă s-au retras, mai exact în 2002, Mazăre şi Constantinescu cesionându-i părţile sociale. Astfel, televiziunea partenerilor săi de afaceri alături de care Radu Mazăre păstoreşte, împreună şi cu şeful CJC, şi alte societăţi, a obţinut contracte importante pe bani publici. Pe 3 martie 2009, municipiul Constanţa a bătut palma cu SOTI Cable Neptun, pe mai bine de 2.689.076 lei fără TVA, pentru achiziţia serviciului de publicitate TV prin intermediului unei agenţii de publicitate. Şi pe lângă acesta au mai existat şi altele în anii anteriori. La sfârşitul lui 2009, instituţia condusă de Nicuşor Constantinescu a încheiat un acord cadru pe patru ani privind „Servicii de informare şi promovare a instituţiei pe canale TV" în valoare de 1.834.224 euro fără TVA, prestatorul şi implicit beneficiarul sumei colosale fiind SC SOTI Cable Neptun SRL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii