Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi cine va păzi staţiunea Mamaia

ro

14 Oct, 2011 01:13 3571 Marime text
Maritimo_inaugurare_lucrari_2.jpgSocietatea Conpress Holding SRL va asigura paza bunurilor publice şi private din staţiunea Mamaia

În urma unei proceduri de achiziţii publice, Primăria Constanţa a atribuit contractul „Serviciul de pază a bunurilor publice şi private aparţinând municipiului Constanţa din staţiunea Mamaia". Potrivit anunţului de atribuire nr. 116167, publicat pe data de 13 octombrie în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, valoarea contactului atribuit se ridică la suma de 4.519.264,32 de lei. Societatea care a câştigat contractul este Conpress Holding SRL.

Firma care se va ocupa de paza bunurilor publice şi private din staţiunea Mamaia îi are ca asociaţi pe Sorin Gabriel Strutinsky, Mihail Gheorghe Cârciog (care a decedat) şi pe Sanda Ciocoiu. Administratorul Conpress Holding este Sanda Ciocoiu. Reamintim că SC Conpress Holding SRL a fost înfiinţată în 1994 de Radu Mazare, Gabriel Sorin Strutinsky, Mihail Cârciog şi Nicuşor Daniel Constantinescu - preşedintele Consiliului Judeţean. Printr-un act adiţional la actele constitutive ale firmei, încheiat pe 6 februarie 2002, Radu Mazăre şi Nicuşor Daniel Constantinescu şi-au cesionat părţile sociale Sandei Ciocoiu, membru PSD şi, foarte important, soţia unuia din directorii din Primăria Constanţa. Firma are un amplu istoric în ce priveşte colaborarea cu Primăria Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Costa 14 Oct, 2011 11:56 ... ce coincidenta!!!