Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:19 20 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spiact Cluj SA va furniza şi anul acesta materiale de întreținere pentru căile ferate, Sucursala Constanţa (document)

ro

10 Nov, 2016 17:42 1056 Marime text
„Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR“ SA a atribuit prin licitaţie deschisă contractul „Materiale întreţinere linii CF – eclise lignofoliu tip 49 şi profile izolante textolit tip 49“ cu locul principal de livrare: magazia secţiei L1 Constanţa District EU
 
Descrierea succintă a contractului: „Furnizare materiale întreţinere linii CF – eclise de lignofoliu tip 49 (1.000 buc.) şi profile izolante textolit tip 49 (500 buc.), în conformitate cu cerinţele caietului de sarcini“. Este vorba despre eclise de îmbinare şi plăci de bază şi materiale de construcţii de linii de cale ferată.
 
Contractul a fost adjudecat, la fel ca şi anul trecut, de o societate comercială din Cluj. SPIACT CLUJ SA, care va primi de la CN CFR 70.000 de lei, fără TVA.  De altfel, valoarea iniţial estimată a contractului era tot de 70.000 de lei, fără TVA.
 
Cine este SPIACT CLUJ SA
 

Societatea s-a înfiinţat în 2002 şi are sediul social în Cluj Napoca, Piaţa Gării, nr. 2-4. Capitalul social este de 1.107.177, 5 lei, integral vărsat.
 
Acţionar persoană juridică în cadrul societăţii este chiar CN CFR SA, cu o cotă de participare de 35,46%. Acţionari persoane fizice sunt Elena Sabău şi Vasile Sabău.
 
Administratorul societăţii este ELIS 7 SRL, firmă reprezentată de Vasile Sabău.
 
Domeniul de activitate al SPIACT CLUJ SA este fabricarea  lagărelor, angrenajelor, cutiilor de viteză şi a elementelor mecanice de transmisie.
 
În secţiunea Documente a acestui articol puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii