Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:21 15 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RATC Constanţa, contract privind achiziţia de anvelope pentru autobuze (document)

ro

19 Apr, 2017 21:31 2116 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 

Regia Autonomă de Transport în Comun (RATC) Constanţa a atribuit un contract privind achiziţia de anvelope pentru autobuze.
 
Au fost primite două oferte, cel mai bun raport calitate-preţ fiind criteriul de atribuire ales. În urma evaluării ofertelor, a câştigat Delta Plus Trading SRL, pentru suma de 235,250 RON, fără TVA.
 
Firma câştigătoare are sediul social în municipiul Piteşti, autostrada Piteşti-Bucureşti, DN 65B, km.3+750, judeţul Argeş. Societatea are un capital social de 2.400.000 lei şi un domeniu de activitate principal bazat pe „Transporturi rutiere de mărfuri”. Potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 19 aprilie 2017, asociat unic este Ioana Vasile. Prin urmare, are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. De asemenea, îndeplineşte şi funcţia de administrator al firmei.
 
Menţionăm că am încercat să luăm o declaraţie de la firma câştigătoare, însă la numărul disponibil pe fişa de la Registrul Comerţului nu a răspuns nimeni.

 

În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de atribuire al contractului de pe licitatiapublica.ro.  


 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii