Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Constanţa va furniza medicamente Spitalului de Pneumoftiziologie Braşov (document)

ro

04 Aug, 2016 00:00 2965 Marime text



Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi mai uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În urma licitaţiei organizate, în lunile iulie - august, de Spitalul de Pneumoftiziologie Braşov de atribuire a contractului „Achiziţie diverse medicamente“, 12 firme care au participat la procedură vor furniza medicamente autorităţii contractante.
 
Printre câştigătorii contractului „Achiziţie diverse medicamente“ atribuit de Spitalul de Pneumoftiziologie Braşov se numără şi o firmă din Constanţa - Alfa Medical Distribution SRL. Aceasta a semnat un contract în valoare de 245,7 lei, angajându-se astfel să furnizeze diverse medicamente Spitalului de Pneumoftiziologie Braşov. Amintim că Alfa Medical Distribution este firma care a furnizat soluții de glucoză Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în urma semnării contractului „Soluții de glucoză“, în luna aprilie a anului curent.

Alfa Medical Distribution SRL în datele Registrului Comerţului

Societatea Alfa Medical Distribution SRL a fost înfiinţată în anul 2010 şi are sediul social în Constanţa, pe aleea Macilor numărul 2. Are un capital social subscris de 89.700 de lei, integral vărsat, compus din 8.970 de părţi sociale. Asociatul unic al firmei este Alexandru Doru Constantin, născut la data de 21 mai 1973, în Medgidia, Constanţa, cu un aport la capital de 89.700 de lei şi cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi deplină. Conform codificării CAEN, principala activitate este „comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice“.
Numele lui Alexandru Doru Constantin figurează şi în societatea Hotel Alfa Marin SRL.
 
În secțiunea „Documente“ poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.

Citeşte şi Iată cine va furniza soluții de glucoză Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa (document)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii