Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța pierde definitiv procesul cu Inspectoratul de Stat în Construcții în dosarul Alfa Medical Distribution

ro

13 Jun, 2020 00:00 2071 Marime text
  • Curtea de Apel Constanța a judecat recursul înaintat de Primăria municipiului Constanța în contradictoriu cu Inspectoratul de Stat în Construcții
  • Obiectul dosarului 7771/118/2018 este anulare act administrativ - proces-verbal nr. 51858/19.09.2018 încheiat ca urmare a unui control al Inspectoratului de Stat în Construcții în legătură cu un PUD care viza construirea unui depozit de medicamente pe bulevardul Aurel Vlaicu
  • Într-un alt dosar și Prefectura Constanța a atacat investiția SC Alfa Medical Distribution SRL
 
Curtea de Apel Constanța a judeca recursul înaintat de Primăria municipiului Constanța în contradictoriu cu Inspectoratul de Stat în Construcții, Inspectoratul de Stat în Construcții Sud - Est și Inspectoratul de Stat în Construcții Galați. Obiectul dosarului 7771/118/2018 este anulare act administrativ.
Este vorba despre procesul-verbal nr. 51858/19.09.2018 contestat de municipalitate, încheiat ca urmare a unui control al Inspectoratului de Stat în Construcții în legătură cu un Plan Urbanistic de Detaliu care viza construirea unui depozit de medicamente de pe bulevardul Aurel Vlaicu.
PUD-ul a fost aprobat HCLM Constanța nr.24/30.01.2018 privind aprobarea Planului urbanistic de detaliu-construire imobil P+1E - birouri și depozit farmaceutic  pe bulevardul Aurel Vlaicu, parcela A592/20/1 investitor SC Alfa Medical Distribution SRL.

Magistrații de la Curtea de Apel Constanța s-au pronunțat pe 2 iunie a.c. și au respins ca nefondat recursul declarat de primarul municipului Constanța în numele municipalității. Hotărârea  301/2020  a judecătorilor Curții de Apel a fost publicată pe portalul instanței.

Și Prefectura Constanța a atacat investiția SC Alfa Medical Distribution SRL

 
Într-un alt dosar și Prefectura Constanța a atacat investiția SC Alfa Medical Distribution SRL. Pe 21 ianuarie 2019, Instituția Prefectului - Județul Constanța chema în judecată Consiliul Local al municipiului Constanța și solicita instanței de contencios-administrativ să anuleze HCLM 24 din 30.01.2018.
În aprilie 2018, SC Alfa Medical Distribution SRL a obținut acordul Primăriei Constanța pentru ridicarea unui imobil P+1, cu destinația depozit produse farmaceutice. În acest sens, Primăria Constanța a emis autorizația de construire nr. 462 pentru „Construire imobil P+1e birouri și depozit produse farmaceutice, împrejmuire teren și organizare de șantier“. Investiția va fi realizată pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 261.  
Date despre proiect 
 
Alfa Medical Distribution SRL a depus la Agenția pentru Protecția Mediului memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil P+1e - birouri și depozit produse farmaceutice, împrejmuire teren și organizare de șantier“. Obiectivul este amplasat pe terenul intravilan situat în municipiul Constanța, bulevardul Aurel Vlaicu, sola 58, parcela A 592/20, lot 1. Lotul în suprafață de 855 mp, conform actelor și măsurătorilor, se află în proprietatea Alfa Medical Distribution SRL, conform contractului de vânzare autentificat cu nr. 1209 din 9.05.2017.
Amplasamentul studiat are următoarele vecinătăți: la nord - Iancu Arghir, la sud - lot 3 (alee de acces) și Pîrvu Constantin, la est - bulevardul Aurel Vlaicu - DJ 664, la vest - parcela A592/20, lot 2. Accesul principal pe teren se face din DJ 664, pe latura de est a sitului. Din punct de vedere topografic, terenul este relativ plat, prezentând denivelări nesemnificative.
 
Alfa Medical Distribution SRL, în datele Registrului Comerțului  
Firma, care a luat ființă în anul 2010, are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 84.000 de lei, integral vărsat, este compus din 18.400 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Alexandru Doru Constantin este asociat unic și administrator al firmei, care se ocupă de comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice.
 
Citește și:

Primăria Constanța contestă în instanță un proces-verbal, după un control al Inspectoratului de Stat în Construcții legat de PUD-ul Alfa Medical Distribution

Consiliul Local Constanța și Alfa Medical Distribution SRL pierd procesul cu Prefectura Constanța. Decizia nu este definitivă
 
Prefectura Constanța atacă investiția SC Alfa Medical Distribution SRL. Se solicită anularea în instanță a PUD-ului! (document)

Depozitul de produse farmaceutice al investitorului Alfa Medical Distribution SRL prinde contur
 
Constănțenii, consultați pentru PUZ-ul inițiat de Alfa Medical Distribution SRL. Este vizată construirea unui depozit de produse farmaceutice

Depozit de produse farmaceutice, ridicat pe bulevardul Aurel Vlaicu. Cine este investitorul (document)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii