Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alfa Medical Distribution, Crio-2 și Ada-Sena sunt societățile care furnizează echipamente sanitare Spitalului Județean „Sf. Apostol Andrei” (document)

ro

27 Feb, 2017 22:41 4124 Marime text

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

 
Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” a atribuit un contract care a avut ca obiect achiziția de materiale sanitare pentru patru loturi, după cum urmează: Lot nr.1= Pachet materiale sanitare de protectie și materiale sanitare cu utilizare specială, Lot nr.2= Pachet materiale sanitare nou născut; Lot nr.3 =Pachet gel; Lot nr.4 =Alcool sanitar 70 grade.
 
În urma licitației, trei societăți au fost declarate câștigătoare pentru furnizarea materialelor respective, și anume: Alfa Medical Distribution SRL (pentru suma de 293.850 de lei), CRIO - 2 SRL (pentru suma de 119.700 de lei) și Ada-Sena SRL (pentru suma de 419.150 de lei).

PRECIZĂRI

Facem precizarea că valoarea totală a celor trei contracte este de 419.150 lei, din care 5.600 lei - Alfa Medical Distribution SRL, 293.850 lei - CRIO-2 SRL şi 119.700 lei - ADA-SENA SRL, şi nu cum eronat s-a menţionat mai sus.
În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de atribuire, aşa cum a fost publicat pe licitatiapublica.ro

 
Potrivit Oficiului Național al Registrului Comerțului, SC Alfa Medical Distribution SRL este înființată în 2010, are sediul social în Constanța și este înregistrat cu un capital social subscris de 89.700 RON , integral vărsat. Asociat unic al firmei este Doru Alexandru Constantin, care deține și funcția de administrator. El mai este asociat/acționar în societățile SC Hotel Alfa Marin SRL și SC Sogegal SRL .
Potrivit vrajitorul.eu, societatea a înregistrat, conform bilanțului financiar din 2015, o cifră de afaceri de 10.379.389 de lei și un profit net al exercițiului de 436.348 de lei.

Cea de-a doua societate căreia i-a fost atribuit, de asemenea, contract, SC Crio-2 SRL, potrivit Oficiului Național al Registrului Comerțului, a fost înființată în 1993, deține sediul social în Iași și are un capital social subscris de 200 RON, integral vărsat. Asociat unic al firmei este Maricica Ambrozie, care deține și funcția de administrator. Ea mai este acționar/asociat în societatea SC Reverdia SRL.
Conform vrajitorul.eu, potrivit bilanțului financiar pe 2015, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 9.374.703 de lei, cu un profit net al exercițiului de 442.020 de lei.
 
Nu în cele din urmă, SC Ada-Sena SRL a fost înființată în 1995, are sediul social în Constanța și este înregistrată cu un capital social subscris de 200 RON , integral vărsat.
Asociați sunt Ada-Sena Hărăbor-Cârjali și Mariana Cârjali, cea din  urmă fiind și administrator al firmei.
 Potrivit vrajitorul.eu, bilanțul financiar al societății pe 2015 relevă o cifră de afaceri de 577.865 de lei și un profit de 52.921 de lei.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii