Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată cine va furniza soluții de glucoză Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa (document)

ro

15 Apr, 2016 08:15 2934 Marime text
 

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a atribuit prin licitație deschisă -încheierea unui acord-cadru contractul de achiziţionare medicamente „Soluții de glucoză”, unde criteriul de atribure a fost prețul cel mai scăzut, potrivit licitatiepublica.ro.
 
Valoarea totală finală a contractelor a fost de 1.102.000 lei, iar operatorii economici cărora li s-au atribuit au fost Alfa Medical Distribution SRL (cu o valoare totală finală a contractului de 59.120 lei fără TVA), B.Braun Medical SRL (cu o valoare de 978.800 lei fără TVA) și Farmexpert DCI SRL (cu o valoare totală finală a contractului de 64.080 lei fără TVA).
 
Detalii despre firmele câștigătoare:
 
B.Braun Medical SRL, cu sediul social în sat Remetea Mare, comuna Remetea Mare, numărul 636, județul Timiş, are un capital social subscris de 8.626.970 lei, integral vărsat, iar activitatea principală este comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice.
 
Asociaţi persoane juridice sunt: Miltonia AG cu un aport la capital de 96.210 lei, B.Braun Melsungen AG cu aportul de 561.120 lei și  B.Braun Austria Gmbh cu un aport de 7.969.640 lei. Administratorii firmei sunt Octavian Isaia Popa și Gheorghe Bulat .
 
Farmexpert DCI SRL, cu sediul social în București Sectorul 6, pe strada Amilcar C. Săndulescu, numărul 7, are un capital social subscris de 9.500.070 lei, integral vărsat, iar activitatea principală este comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice. Conform vrăjitorul.eu, la finalul anului 2-14, reprezentanții firmei au declarat o cifă de afaceri de 2.655.866.588 lei, un profit brut de 121.114.128 lei, datorii în valoare totală de 1.302.763.739 lei și un număr mediu de 745 salariați.
 
Înființată în 2010, Alfa Medical Distribution SRL, cu sediu social în Constanţa, pe aleea Macilor, numărul 2, are un capital social subscris de 48.200 lei, integral vărsat, ar activitatea principală este comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice. Asociatul unic al firmei este Alexandru Doru Constantin ce deţine şi funcţia de administrator.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii