Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:48 11 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Depozitul de produse farmaceutice al investitorului Alfa Medical Distribution SRL prinde contur

ro

28 Apr, 2018 00:00 945 Marime text
SC Alfa Medical Distribution SRL are acordul Primăriei Constanţa pentru ridicarea unui imobil P+1, cu destinaţia depozit produse farmaceutice. În acest sens, pe data de 25 aprilie, Primăria Constanţa a emis Autorizaţia de construire nr. 462 pentru „Construire imobil P+1e birouri şi depozit produse farmaceutice, împrejmuire teren şi organizare de şantier“. Investiţia va fi realizată pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 261.
 

Date despre proiect

 
Alfa Medical Distribution SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil P+1e - birouri şi depozit produse farmaceutice, împrejmuire teren şi organizare de şantier“. Obiectivul este amplasat pe terenul intravilan situat în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu, sola 58, parcela A 592/20, lot 1. Lotul în suprafaţă de 855 mp, conform actelor şi măsurătorilor, se află în proprietatea Alfa Medical Distribution SRL, conform contractului de vânzare autentificat cu nr. 1209 din 9.05.2017.
 
Amplasamentul studiat are următoarele vecinătăţi: la nord - Iancu Arghir, la sud - lot 3 (alee de acces) şi Pîrvu Constantin, la est - bulevardul Aurel Vlaicu - DJ 664, la vest - parcela A592/20, lot 2. Accesul principal pe teren se face din DJ 664, pe latura de est a sitului. Din punct de vedere topografic, terenul este relativ plat, prezentând denivelări nesemnificative. Obiectivul general al investiţiei constă în amenajarea unui spaţiu pentru birouri şi a unui depozit de produse farmaceutice.
 
Construcţia propusă este împărţită în două zone: zona de depozit, situată la parter, şi zona de birouri, situată la etaj. Suprafaţa totală a amplasamentului este de 855 mp, suprafaţa construită la sol - 336,30 mp, suprafaţa construită conform calcul POT - 384,21 mp, suprafaţa desfăşurată - 545,24 mp. Investitorul va asigura patru locuri de parcare în incintă. Spaţiul verde amenajat va fi de 446,94 mp. În prezent, terenul este ocupat cu vegetaţie crescută sălbatic, fiind lipsit de orice fel de amenajare.
 
După finalizarea lucrărilor, terenul din jurul construcţiei va fi amenajat conform planului de situaţie propus. Se prevede realizarea unor amenajări exterioare, care vor cuprinde accesuri pietonale şi auto şi locuri de parcare. Terenul liber din jurul construcţiei proiectate se va amenaja ca spaţiu verde cu rol de protecţie şi ambientare. Investitorul prevede plantări de gazon, arbori şi arbuşti decorativi, majoritatea pereni, precum şi garduri vii. De asemenea, s-a optat şi pentru efectuarea de acoperiş verde, realizat din rulouri de vegetaţie naturală.
 

Alfa Medical Distribution SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Firma, care a luat fiinţă în anul 2010, are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 84.000 de lei, integral vărsat, este compus din 18.400 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Alexandru Doru Constantin, născut pe 21.05.1973, în Medgidia, este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice.
 
Citeşte şi:
 
Constănţenii, consultaţi pentru PUZ-ul iniţiat de Alfa Medical Distribution SRL. Este vizată construirea unui depozit de produse farmaceutice

Depozit de produse farmaceutice, ridicat pe bulevardul Aurel Vlaicu. Cine este investitorul (document)

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii