Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectura Constanţa atacă investiţia SC Alfa Medical Distribution SRL. Se solicită anularea în instanţă a PUD-ului! (document)

ro

21 Jan, 2019 00:00 3401 Marime text
Instituţia Prefectului - Judeţul Constanţa cheamă în judecată Consiliul Local al municipiului Constanţa şi solicită instanţei de contencios-administrativ să anuleze HCLM 24 din 30.01.2018.
 
Hotărârea face referire la aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu - construire Imobil P+1E - birouri şi depozit farmaceutic, b-dul Aurel Vlaicu, parcela A 592/20/1, investitor SC Alfa Medical SRL (vezi secţiunea „Documente”).
 
În aprilie 2018, SC Alfa Medical Distribution SRL a obţinut acordul Primăriei Constanţa pentru ridicarea unui imobil P+1, cu destinaţia depozit produse farmaceutice. În acest sens, Primăria Constanţa a emis autorizaţia de construire nr. 462 pentru „Construire imobil P+1e birouri şi depozit produse farmaceutice, împrejmuire teren şi organizare de şantier“. Investiţia va fi realizată pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 261.

Date despre proiect  


Alfa Medical Distribution SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil P+1e - birouri şi depozit produse farmaceutice, împrejmuire teren şi organizare de şantier“. Obiectivul este amplasat pe terenul intravilan situat în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu, sola 58, parcela A 592/20, lot 1. Lotul în suprafaţă de 855 mp, conform actelor şi măsurătorilor, se află în proprietatea Alfa Medical Distribution SRL, conform contractului de vânzare autentificat cu nr. 1209 din 9.05.2017.

Amplasamentul studiat are următoarele vecinătăţi: la nord - Iancu Arghir, la sud - lot 3 (alee de acces) şi Pîrvu Constantin, la est - bulevardul Aurel Vlaicu - DJ 664, la vest - parcela A592/20, lot 2. Accesul principal pe teren se face din DJ 664, pe latura de est a sitului. Din punct de vedere topografic, terenul este relativ plat, prezentând denivelări nesemnificative.
 
Obiectivul general al investiţiei constă în amenajarea unui spaţiu pentru birouri şi a unui depozit de produse farmaceutice. Construcţia propusă este împărţită în două zone: zona de depozit, situată la parter, şi zona de birouri, situată la etaj. Suprafaţa totală a amplasamentului este de 855 mp, suprafaţa construită la sol - 336,30 mp, suprafaţa construită conform calcul POT - 384,21 mp, suprafaţa desfăşurată - 545,24 mp. Investitorul va asigura patru locuri de parcare în incintă. Spaţiul verde amenajat va fi de 446,94 mp. În prezent, terenul este ocupat cu vegetaţie crescută sălbatic, fiind lipsit de orice fel de amenajare.

După finalizarea lucrărilor, terenul din jurul construcţiei va fi amenajat conform planului de situaţie propus. Se prevede realizarea unor amenajări exterioare, care vor cuprinde accesuri pietonale şi auto şi locuri de parcare. Terenul liber din jurul construcţiei proiectate se va amenaja ca spaţiu verde cu rol de protecţie şi ambientare. Investitorul prevede plantări de gazon, arbori şi arbuşti decorativi, majoritatea pereni, precum şi garduri vii. De asemenea, s-a optat şi pentru efectuarea de acoperiş verde, realizat din rulouri de vegetaţie naturală.

Alfa Medical Distribution SRL, în datele Registrului Comerţului  


Firma, care a luat fiinţă în anul 2010, are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 84.000 de lei, integral vărsat, este compus din 18.400 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Alexandru Doru Constantin este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice.
 

Citeşte şi:

 

Depozitul de produse farmaceutice al investitorului Alfa Medical Distribution SRL prinde contur

 
Constănţenii, consultaţi pentru PUZ-ul iniţiat de Alfa Medical Distribution SRL. Este vizată construirea unui depozit de produse farmaceutice


Depozit de produse farmaceutice, ridicat pe bulevardul Aurel Vlaicu. Cine este investitorul (document)
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii