Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:33 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Constanța va asigura asistența tehnică a lucrărilor de reabilitare a monumentului Conacul Bolomey din Ialomița

ro

21 Dec, 2020 00:00 3754 Marime text
  • Tehnoconsult Proiect SRL din Constanța se va ocupa de asistența tehnică aferente reabilitării Conacului Bolomey
  • Monumentul istoric este restaurat de către Consiliul Județean Ialomița
  • Societatea de la malul mării a fost proiectantul general al lucrărilor de punere în siguranță a Cazinoului, desfășurate în 2018
 
Consiliul Județean Ialomița a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru achiziția de servicii de asistență tehnică pe perioada de execuție a lucrărilor și până la recepția finală a obiectivului de investiții „Reabilitarea monumentului istoric și de arhitectură Conacul Bolomey”.
 
Atribuirea a avut loc pe 4 decembrie 2020. Obiectivul contractului constă în asigurarea de servicii de asistență tehnică (dirigenție de șantier) pe perioada de execuție a lucrărilor și până la recepția finală a obiectivului de investiţii „Reabilitarea monumentului istoric și de arhitectură Conacul Bolomey” cod SMIS: 116932. Valoarea estimată a serviciilor ce urmează a fi prestate a fost stabilită conform prevederilor devizului general întocmit de Ruxandra Nemțeanu B.I.A. S.R.C.V.M.I. Astfel, din devizul general anterior menționat (întocmit conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr 907/2016, act normativ în vigoare la data realizării acestui document) rezultă că suma necesară pentru serviciile de dirigenție de șantier este de 152.280,00 lei fără TVA.
 
Valoarea finală a contractului a fost de 143.850 lei, iar firma care se va ocupa de obiectul contractului este firma constănțeană Tehnoconsult Proiect SRL.
 

Despre Tehnoconsult Proiect SRL


Tehnoconsult Proiect, a fost proiectantul general al lucrărilor de punere în siguranță a Cazinoului, desfășurate în 2018.
Tehnoconsult Proiect SRL și-a adjudecat în același an o licitație „grasă“ la Compania Națională de Investiții (CNI). Este vorba despre contractul de „asistență tehnică pentru implementarea subproiectelor prin specialiști și diriginți de șantier pentru subproiectul: «Reabilitare/înlocuire/extindere sistem public de alimentare cu apă (captare, aducțiune, stații de tratare, rezervoare de înmagazinare, rețele cu apă) în localitatea Bușteni, județul Prahova»“.
 
Totodată, în anul 2014, CJ Tulcea a plătit celor doi frați Mălai peste 630.000 de lei pentru managementul integrat al deșeurilor, în urma unei licitații deschise, în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, Axa prioritară 2 - „Dezvoltarea sistemelor de management integrat al deșeurilor și reabilitarea siturilor istorice contaminate“, Domeniul major de intervenție 1 - „Dezvoltarea sistemelor integrate de management al deșeurilor și extinderea infrastructurii de management al deșeurilor“.


Societatea constănțeană a fost înfiinţată în 2004 şi îi are ca asociaţi pe Sorin Costel Mălai şi Alexandru Florian Mălai, care este şi administrator. Firma se ocupă cu activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legată de acestea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii