Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât costă lucrările de dirigenție pentru reabilitarea Cazinoului. Cât s-ar fi dat, cât s-a cerut

ro

16 May, 2020 00:00 3925 Marime text

În Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice a fost publicat anunțul de atribuire pentru contractul privind lucrările de dirigenție de șantier la Cazinoul din Constanța. Așa cum anunțam încă din edițiile anterioare, lucrările au fost adjudecate de asocierea Tehnoconsult Proiect & Medos Construct & Consulting. Estimat la 404.290,42 de lei, contractul a fost câștigat de cele două firme cu o ofertă financiară de 297.242,28 de lei.

Potrivit informațiilor oficiale, titlul contractului pus la bătaie de către Compania Națională de Investiții este reprezentat de „Asistență tehnică- dirigentie de santier pentru obiectivul de investitii «Consolidare și restaurare Cazino Constanța - (clădire S+P+1E+M, pod parțial și rampa de acces către subsol) și lucrări exterioare (reabilitarea platformă terasă, rețele de utilități, zid de apărare și balustradă)»“.

În urma procedurii simplificate, contractul a fost adjudecat de asociația Tehnoconsult Proiect& Medos Construct & Consulting pentru o valoare de 297.242,28 de lei, fără TVA.
Firma Tehnoconsult Proiect a fost cea care s-a ocupat de lucrările de punere în siguranță a Cazinoului din Constanța, desfășurate în anul 2018.


Citește și:

A fost ales dirigintele de șantier pentru Cazino. Cine a câștigat contractul evaluat la peste 400.000 de lei
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii