Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:32 27 06 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tehnoconsult Proiect SRL a pierdut procesul cu Agenția Națională pentru Locuințe. Decizia magistraților de la Curtea de Apel Constanța este definitivă

ro

23 May, 2022 00:00 758 Marime text
  • Obiectul dosarului a fost o acțiune în răspundere contractuală pretenții pentru un contract în valoare de 132.000 lei pe care Agenţia Naţională pentru Locuinţe l-a încheiat cu această societate în noiembrie 2014
  • Este vorba despre contractul de proiectare pentru lucrările de construcţie a 60 de unităţi locative pentru medici în municipiul Tulcea, pe strada Spitalului, nr. 46A, proiect estimat la o valoare totală de 14 milioane lei.


Magistrații Curții de Apel Constanța s-au pronunțat în dosarul nr.15556/212/2020 în care apelant reclamant este Tehnoconsult Proiect SRL iar apelat pârât Agenția Națională pentru Locuințe.

Judecătorii completului C3 A au decis pe 20 mai a.c., să respingă ca nefondat apelul Tehnoconsult Proiect SRL.

Iată soluția pe scurt: „Respinge cererea de repunere în termenul de formulare al apelului formulată de apelanta Tehnoconsult Proiect SRL ca lipsită de interes. Respinge apelul declarat de apelanta ANL împotriva sentinței civile nr. 1438/20.12.2021 pronunțată de Tribunalul Constanța, ca nefondat. Respinge apelul declarat de apelanta Tehnoconsult Proiect SRL împotriva încheierii civile din data de 17.03.2021 pronunțată de Tribunalul Constanța, ca nefondat. Definitivă.”

La începutul anului 2021, Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) a înregistrat dosarul 15556/212/2020, pe rolul secției civile a Tribunalului Constanța împotriva Tehnoconsult Proiect SRL.

Obiectul dosarului era acțiune în răspundere contractuală pretenții pentru un contract în valoare de 132.000 lei pe care Agenţia Naţională pentru Locuinţe l-a încheiat cu această societate în noiembrie 2014.

Este vorba despre contractul de proiectare pentru lucrările de construcţie a 60 de unităţi locative pentru medici în municipiul Tulcea, pe strada Spitalului, nr. 46A, proiect estimat la o valoare totală de 14 milioane lei.

Serviciile de proiectare au fost asigurate de societatea Tehnoconsult Proiect, căreia i-a fost atribuit contractul de proiectare în septembrie 2014.
Licitaţia pentru atribuirea contractului de execuţie a fost lansată în luna februarie 2015. Imobilul va avea un regim de înălţime de S+P+6E, apartamentele fiind distribuite pe două scări.Despre Tehnoconsult Proiect SRL  

Tehnoconsult Proiect, a fost proiectantul general al lucrărilor de punere în siguranță a Cazinoului, desfășurate în 2018.

În 2020 și Primăria Constanța le-a atribuit un contract privind serviciul de asistență tehnică/dirigenție de șantier pentru urmărirea execuției lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Reamenajarea locurilor de joacă existente în municipiul Constanța”- 36 locații.

Societatea constănțeană a fost înfiinţată în 2004 şi îi are ca asociaţi pe Sorin Costel Mălai şi Alexandru Florian Mălai, care este şi administrator. Firma se ocupă cu activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legată de acestea.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Citește și:

Dosarul în care Agenția Națională pentru Locuințe a dat în judecată un constructor, declinat de magistrații de la Judecătoria Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii