Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:07 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Contract de aproape 400.000 de lei între Sanatoriul Techirghiol și Tehnoconsult Proiect SRL. Ce presupune? (DOCUMENT)

ro

02 Nov, 2023 13:08 1125 Marime text


Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol a încheiat, prin procedură simplificată, cu firma Tehnoconsult Proiect un contract în valoare de 374.976 de lei, fără TVA.
 
Obiectul achiziției este servicii de asistență tehnică – dirigenție de șantier și supervizor pentru obiectivul de investiții „Consolidare și reparare în regim de urgență și amenajări interioare, recompartimentări și refacere finisaje Corp C1”.
 
Contractul a fost încheiat la data de 31 octombrie 2023 și în aceeași zi a fost publicat în SEAP.
 
Despre Tehnoconsult Proiect
 
Potrivit confidas, Tehnoconsult Proiect SRL a fost fondată în anul 2004, are sediul pe strada Theodor D. Speranția nr. 116 și obiectul de activitate este „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”.
 
Asociați cu părți egale în firmă sunt Sorin Costel Mălai și Alexandru – Florian Mălai.
 
Administratorul Tehnoconsult Proiect SRL este Alexandru – Florian Mălai.
 
Conform termene.ro, ambii au fost asociați și în firma Design Concept Proiect SRL, radiată în prezent.
 
Sursa citată arată că Tehnoconsult Proiect SRL are încheiate contracte de achiziții publice în valoare totală de 4.612.266,40 de lei.
 
Conform Ministerului Finanțelor, societatea a raportat în 2022 o cifră de afaceri egală cu 3.784.189 de lei, un profit egal cu 1.003.159 de lei și o medie de 14 angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Licitații publice Malif Engeering SRL a bătut palma cu CNI. Este vizat un contract de reparații a secției de recuperare a copiilor de la Sanatoriu Balnear Techirghiol (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii