Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:12 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost ales dirigintele de șantier pentru Cazino. Cine a câștigat contractul evaluat la peste 400.000 de lei

ro

09 May, 2020 00:00 6034 Marime text

Renașterea Cazinoului din Constanța devine, pe zi ce trece, tot mai reală. Recent, Compania Națională de Investiții a atribuit și contractul privind lucrările de dirigenție de șantier. Astfel, lucrarea evaluată inițial la peste 400.000 de lei a fost adjudecată de asocierea Tehnoconsult Proiect SRL & Medos Construct & Consulting. Informația a fost confirmată pentru ZIUA de Constanța de către Cecilia Petercă, asociat unic și administrator al Medos Construct & Consulting.

În ce privește asocierea desemnată drept câștigătoare a contractului pus la bătaie de către Compania Națională de Investiții, trebuie menționat că liderul asocierii, firma Tehnoconsult Proiect, a fost proiectantul general al lucrărilor de punere în siguranță a Cazinoului, desfășurate în 2018.

Societatea a fost înfiinţată în 2004 şi îi are ca asociaţi pe Sorin Costel Mălai şi Alexandru Florian Mălai, care este şi administrator. Firma se ocupă cu activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legată de acestea. În anul 2017, societatea a avut șase salariați, un profit net de 256.486 de lei și o cfiră netă de afaceri de 943.238 de lei. În 2018, Tehnoconsult Proiect a avut opt salariaţi, un profit de 631.116 lei şi o cifră de afaceri de 1.986.759 de lei. Pentrul anul 2019 nu există încă înregistrări.

În ce privește partenerul Tehnoconsult Proiect, respectiv Medos Construct & Consulting, societatea are sediul social în Iași și are ca obiect principal de activitate „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“. Asociat unic și administrator este Cecilia Petercă. În 2017, firma a avut trei salariați, un profit net de 661 de lei și o cifră de afaceri netă de 381.414 lei. În anul 2018, societatea a avut un număr de patru salariați, un profit net de 1.797 de lei și o cifră de afaceri netă de 645.208 lei.
 

Două oferte pentru contract

Denumirea completă a contractului este „Asistență tehnică – dirigenție de șantier pentru obiectivul de investiții «Consolidare și restaurare Cazino Constanța - (clădire S+P+1E+M, pod parțial și rampa de acces către subsol) și lucrări exterioare (reabilitarea platformă terasă, rețele de utilități, zid de apărare și balustradă)»“. Valoarea era estimată inițial la 404.290,42 de lei, fără TVA.
Criteriul de atribuire era reprezentat de cel mai bun raport calitate-preț.

Pentru acest contract au fost depuse două oferte, fiind vorba, pe de o parte, despre cea depusă de societatea bucureșteană Ecoinstal Urban SRL și, pe de altă parte, despre cea depusă de asocierea Tehnoconsult Proiect SRL (leader de asociere) – Medos Construct & Consulting.

În ce privește societatea Ecoinstal Urban SRL, în toamna anului trecut aceasta a câștigat contractul pentru dirigenția de șantier a lucrărilor de la Sala de Sport Polivalentă din Constanța, valoarea contractului respectiv fiind de 491.000 de lei fără TVA.


Citește și:

Contract de peste 400.000 de lei Cine vrea să fie diriginte de șantier al lucrărilor de la Cazino
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii