Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:37 12 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nimeni nu vrea să se ocupe de motorul principal al Bricului Mircea!

ro

04 Dec, 2020 00:00 2329 Marime text
  • Informația a fost publicată în data de 3 decembrie 2020 în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și preluată pe www.licitatiapublica.ro.
  • Este vorba despre procedura de licitație deschisa pentru achiziția de Electropompe centrifuge pentru motorul principal la Nava Școală Mircea.
  • Licitația a fost anulată automat la momentul la care ar fi trebuit deschise ofertele, dat fiind că nu fusese depusă niciuna.
Academia Navală Mircea cel Bătrân nu a avut de unde să cumpere electropompe centrifuge pentru motorul principal al Navei Școală Mircea!
 
Pe data de 2 decembrie 2020, licitația deschisă organizată pentru achiziționarea electropompelor a fost anulată automat, iar lotul a rămas neatribuit, ca urmare a faptului că „la data limită de depunere ofertă nu au existat ofertanți“.
 
Informația a fost publicată în data de 3 decembrie 2020 în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și preluată pe www.licitatiapublica.ro.
 
Este vorba despre procedura de licitație deschisa pentru achiziția de Electropompe centrifuge pentru motorul principal la Nava Școală Mircea.
 
Licitația era organizată de Academia Navală Mircea cel Bătrân UM 02192 Constanța, iar termenul limită până la care puteau fi transmis ofertele era 2 decembrie 2020.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul privind neatribuirea lotului.

Sursa foto: Nicoleta CATANA Facebook.com/groups/NSMircea
 
Citește și:

Bricul Mircea se modernizează! Ce afaceriști se ocupă de „update-uri“

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii