Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:06 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Academia Navală asigură cu aproape 50.000 de euro Bricul Mircea, pentru voiajul din 2024! Asigurările de viață pentru personal, circa 23.000 de euro (DOCUMENT)

ro

18 Mar, 2024 15:03 1205 Marime text
  • Achiziția este estimată la 242.916,77 de lei fără TVA, adică aproape 49.000 de euro, la cursul actual.
Academia Navală Mircea cel Bătrân din Constanța a deschis procedura pentru contractarea serviciilor de asigurare pentru voiajul din 2024 al Bricului Mircea.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că achiziția este estimată la 242.916,77 de lei fără TVA, adică aproape 49.000 de euro, la cursul actual.
 
Contractul este împărțit în două loturi, Lotul 1, estimat la 129.284,97 de lei fără TVA (peste 26.000 de euro) vizând asigurare tip Casco Maritim și Tip P&I pentru nava-școală.
 
Lotul 2, estimat la 113.631,80 de lei fără TVA (aproape 23.000 de euro), vizează asigurarea facultativă de viață pentru personalul ambarcat pe NS Mircea.
 
Denumirea achiziției este „Servicii de asigurare navă și persoane pentru voiajul NS Mircea din anul 2024“.
 
În descriere, se precizează că „serviciul de asigurare facultativa de viață și de asigurarea tip CASCO maritim și tip P&I maritim este necesar pentru personalul ambarcat pe nava tip barc NS Mircea care execută 1(una) misiune în anul 2024 în zona de navigație din Marea Neagra - Marea Mediterană, astfel: Constanța (România), escale în porturile Souda Bay (Grecia), Livorno (Italia), Toulon (Franța), Palermo (Italia), Bodrum (Turcia) şi întoarcere în portul Constanţa (România)“.
 
Contractul va fi atribuit prin procedura simplificată, termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare fiind 26 martie 2024, ora 15.00, pentru toate loturile.
 
Ofertele vor fi deschise tot pe 26 martie 2024, ora 15.00, pentru toate loturile, deschiderea urmând să aibă loc în SEAP, persoanele autorizate să asiste la deschidere fiind Mihăilă Strugaru Adrian, Schipor Constantin, Ivan Florina, Coșofreț Gabriela, Buzoianu Cristina Florentina, Stoica Adelina și Carabet Violeta.
 
Persoanele cu funcții de decizie în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii sunt: Toma Alecu - Comandant; Moise Gabriel - Locțiitor al Comandantului; Ciprian Burlacu-Șef contabil, Ivanov Georgiana-Consilier Juridic, Bododel Radu Vasile – Director general administrativ, Schipor Constantin-Șef birou achiziții, Mihăilă Adrian Strugaru-Șef al achizițiilor, Buzoianu Cristina Florentina - Referent de specialitate, Ivan Florina-Economist, Coșofreț Gabriela- Referent de specialitate, Stoica Adelina-Referent de specialitate, Carabet Violeta- Referent de specialitate.
 
În Secțiunea Document poate fi accesat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Academia Navală „Mircea cel Bătrân” modernizează instalația de propulsie la Nava Școală Sprijin Acțiuni Militare 281, proiect ZK 923 (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii