Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța SPIT pregătește 120.000 de decizii de impunere. Pink Post Solutions SRL le livrează, cu peste 84.000 de euro (DOCUMENT)

ro

16 Feb, 2024 13:57 833 Marime text
  • Pink Post Solutions SRL are ca asociat majoritar compania cipriotă Compania Intrapan Limited (98,1%), care are ca partener Pink Post Office SRL.
Pink Post Solutions SRL a semnat cu Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța contractul pentru livrarea a 120.000 de decizii de impunere.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea contractului s-a făcut prin negociere fără publicare prealabilă, urmându-se „procedura proprie (Anexa 2) în temeiul prevederilor art. 68 alin. (1) lit. h) coroborat cu art. 7 alin. (1) lit. d) și art. 111 din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice“.
 
Criteriul de atribuire a contractului a fost prețul cel mai scăzut.
 
Valoarea totală a contractului este de 420.000 de lei fără TVA, adică peste 84.000 de euro, la cursul actual, aceasta fiind și valoarea estimată inițial.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în datele oficiale.
 
Titlul contractului este „CS 8 -Servicii poştale de distribuire a corespondenţei -120.000 Decizii“, iar în descriere se precizează că este vorba despre „servicii poștale de distribuire a corespondenței neprioritare intern cu serviciul suplimentar confirmare de primire, pentru expedierea unui număr de 120.000 de plicuri conținând decizii de impunere, adresate contribuabililor bugetului local al Municipiului Constanţa“.
 
Durata contractului este de cinci luni.
 
Despre Pink Post Solutions SRL
 
În ultimii ani, compania ilfoveană Pink Post Solutions SRL a semnat mai multe contracte vizând servicii poștale cu SPIT Constanța.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 16 februarie 2024, Pink Post Solutions SRL a fost înființată în 2012, are sediul social în Voluntari, județul Ilfov și se ocupă de alte activități poștale și de curier.
 
Asociatul majoritar este compania cipriotă Compania Intrapan Limited (98,1%), care are ca partener Pink Post Office SRL (1,9%, deținută, la rândul său, de Compania Intrapan Limited și Pink Post Solutions SRL).
 
Administratorul Pink Post Solutions SRL este Marius Petroiu, al cărui nume se regăsește și în Radius Intermed SRL și Pink Express Delivery SRL (administrator).
 
Pink Post Office SRL, la rândul său, figurează și în Bitcore Software Systems SRL, Pink Post Publimail SRL, Pink Post Info SRL și Pink Express Delivery SRL.
 
Pink Post Solutions SRL figurează cu 247 de achiziții directe (Direcția de Asistență și Protecție Socială Tulcea, TEGA SA, Municipiul Reșița printre autoritățile contractante) și 60 de contracte publice (SPIT Constanța, Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești, Direcția Fiscală Brașov printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Pink Post Solutions SRL a declarat 14 angajați, pierderi peste 1,79 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 86,58 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
SPIT Constanța și Pink Post Solutions SRL au încheiat un contract de 35.000 de lei (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii