Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:28 17 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată cine se va ocupa de mentenanţa sistemului informatic la Sanatoriul Balnear din Techirghiol! (document)

ro

26 Aug, 2016 00:00 2364 Marime text


Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol a anunţat câştigătorul contractului „Servicii mentenanţă sistem informatic integrat extramed şi actualizare”, pe următoarele module: gestionarea datelor pacientului şi foii de observaţie; gestiunea informatică a activităţii de farmacie; gestiunea informatică a activităţii medicale de imagistică; gestiunea informatică a activităţii medicale de laborator; gestiunea informatică a activităţii unei farmacii cu circuit închis; calculul decontului de cheltuieli ale pacientului; gestiunea cardului de sănătate; gestiunea primară a obiectelor de inventar şi bunurilor de consum; gestiunea integrată a consumului de alimente pe diete şi meniuri; contabilitatea financiară; gestiunea bugetului de venituri şi cheltuieli; resurse umane; gestiunea contractelor şi achiziţiilor publice.
 
Aşa cum reiese din anunţul de atribuire 171870/25.08.2016, publicat pe SEAP, valoarea totală finală a contractului atribuit este de 53.000 de lei, fără TVA. Agentul economic care şi-a adjudecat contractul este Extranet SRL, care a oferit preţul cel mai scăzut, fiind şi singurul ofertant.
 
Licitaţia a fost organizată prin negociere fără anunţ de participare, autoritatea contractantă justificând alegerea acestei proceduri prin faptul că lucrările/produsele/serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive legate de protejarea unor drepturi de exclusivitate.

Despre Extranet SRL

Extranet SRL, societate cu răspundere limitată, a fost înmatriculată în anul 1998 şi are sediul în municipiul Cluj-Napoca, strada Avram Iancu. Firma are un capital de 10.000 de lei, integral vărsat. Asociat este Daniel Zinca, născut pe 23 iunie 1969, în Bistriţa, judeţul Bistriţa-Năsăud, cu o cotă de participare la pierderi şI beneficii de 50%/ 50%. Administrator este Elena Mărioara Ilie, născută pe 26 noiembrie 1958, în comuna Poşaga, Alba.
 
Potrivit vrajitorul.eu, firma a raportat la finalul anului 2015 o cifră de afaceri de 3.221.893 de lei, un profit brut al exerciţiului de 759.344 de lei şi un număr mediu de 26 de salariaţi. De asemenea, firma înregistrează şi datorii, în valoare de 1.647.280 de lei. Extranet SRL desfăşoară activităţi de realizare a softului la comandă (software orientat client).
 
Anunţul de atribuire a licitaţiei organizate de Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol poate fi consultat în secţiunea „Documente”.

Ti-a placut articolul?

Comentarii