Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Total Private Guard SRL va presta servicii de pază și protecție pentru Primăria Comana (DOCUMENT)

ro

13 Feb, 2024 12:14 770 Marime text
  • Total Private Guard SRL va presta servicii de pază pentru Primăria Comana.
  • Valoarea contractului atribuit prin achziție directă este 84.912 lei.
  • Total Private Guard SRL este controlată de Giuliano Nicolae Voicu.
 
Primăria Comana a anunțat, pe SICAP, numele agentul economic care va presta servicii de pază și protecție. Astfel, contractul „Servicii de pază și protecție, post fix neînarmat la obiective“ a fost aribuit pe data de 12 febriurie, prin cumpărare directă, societății Total Private Guard SRL. Societatea Total Private Guard SRL va presta serviciile de pază în valoare de 84.912 lei.
 
Contractul „Servicii de pază și protecție, post fix, neînarmat, la obiectivele UAT-urilor, județul Constanța“ presupune următoarele:
 
- Protecția bunurilor publice;

- Menținerea liniștii și ordinii publice în obiective;

- Serviciile de pază și protecție se efectuează cu agenți de securitate atestați și echipați conform prevederilor legale.
 
Societatea Total Private Guard funcționează conform Legii nr. 333/2003 si H.G. 301/2012, având toate avizele legale în termen de valabilitate.
 
 

Despre Total Private Guard SRL

 
 
Înființată în anul 1994, Total Private Guard SRL cu sediul social pe bulevardul IC Brătianu, nr. 81 din Constanța desfășoară activități protecție și gardă. Giuliano Nicolae Voicu este asociat unic și administrator.
 
Potrivit termene.ro, Giuliano Nicolae Voicu mai este asociat în: Total Auto Center SRL, Total Recycling SRL, Bild Com Prest SRL, Ansor Center SRL, Total Private Guard Security SRL, Melania Impex SRL.
 
De-a lungul anilor, societatea a obținut, prin achiziție directă, 153 de contracte de la instituțiile publice. Printre acestea se numără: Primăria Comana, Primăria Năvodari, Direcția de Pază a judetului Constanța, Primăria Lipnița, Comuna Corbu, Municipiul Mangalia și altele.
 
În anul fiscal 2022, firma cu 125 de salariați a raportat o cifră de afaceri de 8.380.451 și un profit net de 1.984.286 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și.
 
 
Nordman Consproiect SRL din Satu Mare a semnat cu Autoritatea Navală Română (DOCUMENT)

Cumpărări directe. Iridex Group Salubrizare SRL a semnat cu Primăria Cogealac, județul Constanța. Firma va încasa peste 100.000 de lei (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii