Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Galați întocmește nomenclatorul stradal al comunei constănțene Fântânele

ro

09 Oct, 2020 00:00 3020 Marime text
  • Administrația locală din Fântânele organizează achiziție prin cumpărare directă pentru servicii de elaborare nomenclator stradal al comunei
  • Valoarea estimată a contractului este de 60.000 lei
  • Potrivit SICAP, firma ofertantă pentru acest serviciu este Anarecad SRL, cu sediul social în Galați

Administrația locală din Fântânele organizează achiziție prin cumpărare directă pentru servicii de elaborare nomenclator stradal al comunei.
Etape de efectuare a serviciilor cuprinde: măsurători pe teren – etapa 1; Identificarea în teren a drumurilor/străzilor și numerelor poștale împreună cu un reprezentant desemnat de primărie. Întocmire listă străzi și numere postale (predare letric și electronic)– etapa 2;Prelucrarea măsurătorilor – etapa 3;Întocmire schițe pentru nomenclator stradal – etapa 4;
Alegerea de către beneficiar a denumirilor de străzi si a numerotării postale– etapa 5; Întocmire memoriului, Planului de situație general al comunei, pe localități și pe fiecare stradă (format letric și electronic), întocmirea planului final și înregistrarea acestuia în Registrul Electronic Național al Nomenclaturilor Stradale (RENNS ANCPI) – etapa 6;Predarea planului final la OCPI și la primărie cu denumire și numerotarea strazilor, în format electronic și fizic și asistență la introducerea în sistem RENNS.
Valoarea estimată a contractului este de 60.000 lei.
Potrivit SICAP, singura ofertă pentru această achiziție a fost depusă de Anarecad SRL, cu sediul social în Galați. Societatea a fost înființată în 2016 și  are ca obiect de activitate – “Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”.
Firma a mai derulat contracte în județul Constanța și cu primăria Tîrgușor.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii