Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:09 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța ASF Asociația Puzzle Cultural, contract cu Primăria Seimeni pentru Ziua Copilului (DOCUMENTE)

ro

26 May, 2024 17:00 555 Marime text
  • ASF Asociația Puzzle Cultural a mai semnat un contract similar și cu Primăria Techirghiol pentru Ziua Copilului, iar pentru Primăria Mircea Vodă a organizat Zilele Comunei 2024.
ASF Asociația Puzzle Cultural, din București, a semnat cu Primări Seimeni rpin cumpărare directă contractul vizând evenimentele organizate cu ocazia 1 Iunie – Ziua Copilului în comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de 20.410 lei fără TVA, adică peste  4.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este Eveniment Ziua Internațională a Copilului.
 
În descriere se precizează că evenimentul presupune „activități la interior (sala tip cămin cultural/casă de cultură): -iluzii, trucuri, apariții și dispariții de obiecte (30 minute) -musical (actorie, dialog cu replici în română, fond muzical înregistrat la studio, poveste unică cu vocile originale ale personajelor din desene) – 5 mascote (20 minute) -petrecere, jocuri și concursuri de grup, dans, entertaining – 5 personaje (70 minute) -sonorizare completă (sistem audio, mixer, microfon, sursa redare, conectică) (120 minute) -schelă cu elevatoare (120 minute)“.
 
Totodată, evenimentul presupune și „activități la exterior (curte/teren/bază sportivă): -2 locuri de joacă cu tobogan, labirint, castel, obstacole (principala sursa de distracție și joacă) + 2 personaje-supraveghetori (3 ore) -atelier de tatuaje temporare cu Patrula Cățelușilor, Printesele Disney și Eroii Avengers + 1 personaj și logistică (1 masa și 2 scăunele) -252 vafe cacao și vanilie Betty Ice (4 baxuri x 63 bucăți/bax) Gratuit: -afiș de prezentare-promovare în format digital -prezentator cu rol și de coordonator activități -banner cu grafică specifică ocaziei pentru fundal de scenă (6m lungime x 2,5m inaltime) Nu se aplică TVA“.
 
În final, se face precizarea că „sunt incluse toate cheltuielile necesare bunei desfășurări a activităților: spații de joacă, anexe, instalare-dezinstalare, cazare, transport, diurne, onorarii personal artistic, personal tehnic, personal auxiliar, echipamente tehnice, costume și recuzită, headset, truse, consumabile, produse, taxe și impozite etc. Se solicită din partea achizitorului: sursa de energie“.
 
Despre ASF Asociația Puzzle Cultural
 
În luna mai 2024, ASF Asociația Puzzle Cultural și-a adjudecat tot prin cumpărare directă și contractul pentru organizarea Zilelor Comunei Mircea Vodă 2024.
 
Detalii despre acest contract pot fi consultate în articolul
Cumpărări directe Constanța
ASF Asociația Puzzle Cultural din București organizează cu 34.000 de euro Zilele Comunei Mircea Vodă 2024! Când are loc evenimentul (DOCUMENTE)

 
De asemenea, compania a semnat recent și un contract similar vizând Ziua Copilului la Techirghiol.
 
Detalii pot fi consultate în articolul
Cumpărări directe Constanța:
ASF Asociația Puzzle Cultural organizează 1 iunie, pentru Primăria Techirghiol! Cabină foto, locuri de joacă, magie și iluzionism pe faleză (DOCUMENT)

 
Conform datelor oficiale, ASF Asociația Puzzle Cultural are sediul social în București, Sectorul 1, pe strada Nicolae Titulescu, nr. 64.
 
Conform licitatiapublica.ro, ASF Asociația Puzzle Cultural figurează cu 17 achiziții directe, începând cu anul 2023, dintre care 12 sunt în județul Constanța.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro, dar și consultat tabelul achizițiilor directe ale asociației, potrivit licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărări directe Constanța
ASF Asociația Puzzle Cultural din București organizează cu 34.000 de euro Zilele Comunei Mircea Vodă 2024! Când are loc evenimentul (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii