Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța ASF Asociația Puzzle Cultural a organizat Ziua Copilului la Crucea, cu 5.000 de euro (DOCUMENTE)

ro

04 Jun, 2024 10:04 434 Marime text
  • Asociația Puzzle Cultural este reprezentată de Liviu Dragoș Paraschiv, iar Consiliul Director este formată din președintele Daniel Predușel, vicepreședintele Petrișor Ungureanu și secretarul Iosif Ungureanu.
  • Conform licitatiapublica.ro, ASF Asociația Puzzle Cultural a încheiat contracte pentru organizarea evenimentelor de Ziua Copilului 2024 cu 12 primării constănțene.
ASF Asociația Puzzle Cultural, asociația care a organizat evenimentele de Ziua Copilului în peste zece comune constănțene, a semnat, prin cumpărare directă, un contract similar și cu Primăria Crucea.
 
Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și preluate pe licitatiapublica.ro.
 
Conform datelor oficiale, contractul a avut o valoare totală de 28.000 de lei fără TVA, adică peste 5.600 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Servicii recreative Ziua Internațională a Copilului“.
 
În descriere, se precizează că au fost contractate „6 locuri de joacă gonflabile 4 ore -7 personaje din desene animate ca supraveghetori 4 ore -cabina foto 3 ore -1 atelier de tatuaje temporare 3 ore -vată de zahăr nelimitat 4 ore 300 copii –înghețată vafe mixte cacao-vanilie 315 bucăți –afiș digital“.
 
Conform SEAP, „se solicită din partea achizitorului sursă de curent electric conformă, acces pentru montaje înainte de ora de începere, loc de schimb pentru personaje“.
 
„Prețul include toate cheltuielile necesare bunei desfășurări a activităților: spațiile de joacă, anexe, instalare-dezinstalare, cazare, transport, diurne, onorarii personal artistic, personal preparare și servire, personal de operare, consumabile diverse, costume și recuzită, curățătorie, trusă activitate, logistică – 1 masă și 2 scăunele, concept text, elemente grafice, licențe, soft-uri, echipamente și conexe, materie primă, aparate, standuri, produse, taxe și impozite etc. Nu se aplică TVA“, potrivit informațiilor oficiale.
 
Despre ASF Asociația Puzzle Cultural
 
În luna mai 2024, ASF Asociația Puzzle Cultural și-a adjudecat tot prin cumpărare directă și contractul pentru organizarea Zilelor Comunei Mircea Vodă 2024.
 
Detalii despre acest contract pot fi consultate în articolul
Cumpărări directe Constanța
ASF Asociația Puzzle Cultural din București organizează cu 34.000 de euro Zilele Comunei Mircea Vodă 2024! Când are loc evenimentul (DOCUMENTE)

 
De asemenea, compania a semnat contracte similare vizând organizarea evenimentelor pentru Ziua Copilului la Techirghiol, Seimeni, Peștera, Grădina, Vulturu, dar și alte primării din județul Constanța.
 
Conform licitatiapublica.ro, ASF Asociația Puzzle Cultural figurează la data redactării articolului (nr., 4 iunie 2024) cu contracte similare, prin achiziție directă, pentru organizarea evenimentelor de Ziua Copilului 2024 cu primăriile constănțene Crucea, Pantelimon, Vulturu, Topraisar, Grădina, Peștera, Negru Vodă, Mircea Vodă, Seimeni, Techirghiol, Nicolae Bălcescu și Ciobanu.
 
Conform datelor oficiale, ASF Asociația Puzzle Cultural are sediul social în București, Sectorul 1, pe strada Nicolae Titulescu, nr. 64.
 
Datele oficiale puse la dispoziția ZIUA de Constanța de către Ministerul Justiției arată că ASF Asociația Puzzle Cultural a fost înființată în data de 12 aprilie 2023, denumirea fiind Asociația Puzzle Cultural.
 
Durata de funcționare este nedeterminată, iar patrimoniul inițial, 300 de lei.
 
Lista inițială a asociaților îi menționează pe Daniel Predușel, Petrișor Ungureanu și Iosif Ungureanu.
 
Asociația este reprezentată de Liviu Dragoș Paraschiv, iar Consiliul Director este formată din președintele Daniel Predușel, vicepreședintele Petrișor Ungureanu și secretarul Iosif Ungureanu.
 
Scopul inițial este „promovarea, sprijinirea și organizarea activităților cultural-educative, promovarea dialogului intercultural și interetnic în spațiul european și universal, prin mijloace inovative și canale media specifice (artă, cultură, media, folclor, muzică autentică etc., inițierea diferitelor categorii de populație (indiferent de vârstă, sex, etnie etc.) în deprinderea cunoștințelor teoretice și practice, în vederea dezvoltării tuturor formelor de exprimare culturală, artistică și educativă“.
 
Printre obiectivele asociației se numără și „înființarea, gestionarea și sprijinirea ansamblurilor, orchestrelor și formațiilor muzicale (simfonice, de cameră, de coarde, de suflatori, precum și folclorice și a unor formații derivate din acestea“.
 
De asemenea, tot printre obiective se regăsește și „organizarea de spectacole, concerte, gale, evenimente culturale cu scop caritabil și nu numai, turnee etc., în care să evolueze artiști din țară și străinătate“.
 
Conform licitatiapublica.ro, consultată pe 30 mai 2024, ASF Asociația Puzzle Cultural figurează cu 26 de achiziții directe, începând cu anul 2023, dintre care 21 sunt în județul Constanța.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro, dar și tabelul achizițiilor directe ale asociației, potrivit licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărări directe Constanța
ASF Asociația Puzzle Cultural din București organizează cu 34.000 de euro Zilele Comunei Mircea Vodă 2024! Când are loc evenimentul (DOCUMENTE)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii