Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța ASF Asociația Puzzle Cultural organizează Ziua Copilului și la Pantelimon, Vulturu și Grădina, după Peștera, Seimeni și Techirghiol! (DOCUMENTE)

ro

30 May, 2024 17:00 674 Marime text
  • Asociația Puzzle Cultural este reprezentată de Liviu Dragoș Paraschiv, iar Consiliul Director este formată din președintele Daniel Predușel, vicepreședintele Petrișor Ungureanu și secretarul Iosif Ungureanu.
  • Conform licitatiapublica.ro, ASF Asociația Puzzle Cultural a încheiat contracte pentru organizarea evenimentelor de Ziua Copilului 2024 cu 11 primării constănțene.
ASF Asociația Puzzle Cultural a semnat recent, prin cumpărare directă, contracte pentru organizarea evenimentelor de Ziua Copilului cu primăriile constănțene Pantelimon, Vulturu și Grădina, după cele semnate cu Techirghiol, Seimeni și Peștera!
 
Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și preluate pe licitatiapublica.ro.
 
Contract cu Primăria Pantelimon
 
Contractul de la Pantelimon este intitulat „Servicii Ziua Internațională a Copilului“ și are o valoare de 66.400 de lei fără TVA, adică peste 13.000 de euro, la cursul actual.
 
În descrierea achiziției se arată că „U.A.T. Comuna Pantelimon dorește să achiziționeze servicii de organizare eveniment - 1 Iunie Ziua Internațională a Copiilor – editia 2024, asa cum este descris în oferta dvs“.
 
Astfel, contractul presupune „6 locuri de joacă gonflabile -7 personaje din desene supraveghetori –animație și distractie -Musical Carnaval Joy 5 mascote -sonorizare completă -podium 6mx2m -coordonator (prezentator și manager) -cabină video panoramică 360 -balonul cu baloane -clătite nelimitat –înghețată nelimitat -artificii de zi colorate, 1 minut, 15 baterii cu 30 de focuri fiecare –afiș digital“.
 
De asemenea, se precizează că „se solicită din partea achizitorului sursă de curent electric conformă, acces pentru montaje înainte de ora de începere, loc de schimb pentru personaje“.
 
„Prețul include toate cheltuielile necesare bunei desfășurări a activităților: spațiile de joacă, anexe, instalare-dezinstalare, cazare, transport, diurne, onorarii personal artistic, personal preparare și servire, personal de operare, costume și recuzită, curățătorie, asistent, structură gonflabilă, consumabile diverse, manoperă, concept text, elemente grafice, licențe, soft-uri, echipamente și conexe, materie primă, aparate, standuri, tonetă, compoziții, produse, taxe și impozite etc. Nu se aplică TVA“, potrivit SEAP.
 
Contract cu Primăria Vulturu
 
Contractul semnat cu Primăria Vulturu este intitulat „Activități recreative Ziua Internațională a Copilului“ și are o valoare totală de 30.000 de lei fără TVA, adică peste 6.000 de euro.
 
Se precizează în descrierea achiziției că „evenimentul trebuie să aibă loc în data de 1 iunie 2024, începând cu ora 09.00“.
 
Conform descrierii, contractul presupune „6 locuri de joacă -7 personaje din desene –afiș digital -servicii foto la sol și cu dronă -tatuaje temporare -cadouri conținând surprize dulci pentru copii“.
 
Durata activității este de trei ore și  „se solicit[ din partea achizitorului surs[ de curent electric conform[, acces pentru montaje înainte de ora de începere, loc de schimb pentru personaje, sistem de sonorizare completă“.
 
„Prețul include toate cheltuielile necesare bunei desfășurari a activităților: spațiile de joacă, anexe, instalare-dezinstalare, cazare, transport, diurne, onorarii personal artistic, consumabile diverse, costume și recuzită, curățătorie, concept text, elemente grafice, licențe, soft-uri, echipamente și conexe, materiale brute+editare, curățătorie, trusă, logistică (1 masă și 2 scaunele), taxe și impozite etc. Nu se aplica TVA“, conform descrierii.
 
Contract cu Primăria Grădina
 
Contractul semnat cu Primăria Grădina este intitulat „Ziua Copilului – Activități recreative“ și are o valoare totală de 49.980 de lei fără TVA, adică peste 10.000 de euro, la cursul actual.
 
În descriere se arată că achiziția presupune „6 locuri de joacă gonflabile 7 supraveghetori – personaje din desene animate Sonorizare completă (sistem audio, mixer, microfon wireless, redare audio sursă, conectică semnal, conectică rețea) Coordonator (prezentator și manager) (prepoducție, producție la eveniment si postproducție) Cabina video panoramică 360 Balon cu baloane 100 baloane pe bețe cu rozete Vată nelimitat Clătite nelimitat Înghețată nelimitat Servicii video la sol și cu drona Servicii foto la sol și cu drona Afiș digital“.
 
Durata activității este de trei ore.
 
„Se solicită din partea achizitorului sursă de curent electric conformă, acces pentru montaje înainte de ora de începere, loc de schimb pentru personaje, loc de realizare (cu sursă de energie electrică) și depozitare baloane“, potrivit descrierii.
 
Se mai face precizarea că „prețul include toate cheltuielile necesare bunei desfășurari a activităților: spațiile de joacă, anexe, instalare-dezinstalare, cazare, transport, diurne, onorarii personal artistic, personal auxiliar, personal tehnic, personal de specialitate, personal preparare și servire, asistent, structură gonflabilă, consumabile diverse, manopera, costume și recuzită, curățătorie, concept text, elemente grafice, licențe, soft-uri, echipamente și conexe, materie primă, aparate, standuri, tonetă, compoziții, produse, materiale brute+editare, taxe și impozite etc. Nu se aplică TVA“.
 
Despre ASF Asociația Puzzle Cultural
 
În luna mai 2024, ASF Asociația Puzzle Cultural și-a adjudecat tot prin cumpărare directă și contractul pentru organizarea Zilelor Comunei Mircea Vodă 2024.
 
Detalii despre acest contract pot fi consultate în articolul
Cumpărări directe Constanța
ASF Asociația Puzzle Cultural din București organizează cu 34.000 de euro Zilele Comunei Mircea Vodă 2024! Când are loc evenimentul (DOCUMENTE)

 
De asemenea, compania a semnat recent contracte similare vizând organizarea evenimentelor pentru Ziua Copilului la Techirghiol, Seimeni și Peștera.
 
Conform licitatiapublica.ro, ASF Asociația Puzzle Cultural figurează la data redactării articolului (nr., 30 mai 2024) cu contracte similare, prin achiziție directă, pentru organizarea evenimentelor de Ziua Copilului 2024 cu primăriile constănțene Pantelimon, Vulturu, Topraisar, Grădina, Peștera, Negru Vodă, Mircea Vodă, Seimeni, Techirghiol, Nicolae Bălcescu și Ciobanu.
 
Conform datelor oficiale, ASF Asociația Puzzle Cultural are sediul social în București, Sectorul 1, pe strada Nicolae Titulescu, nr. 64.
 
Datele oficiale puse la dispoziția ZIUA de Constanța de către Ministerul Justiției arată că ASF Asociația Puzzle Cultural a fost înființată în data de 12 aprilie 2023, denumirea fiind Asociația Puzzle Cultural.
 
Durata de funcționare este nedeterminată, iar patrimoniul inițial, 300 de lei.
 
Lista inițială a asociaților îi menționează pe Daniel Predușel, Petrișor Ungureanu și Iosif Ungureanu.
 
Asociația este reprezentată de Liviu Dragoș Paraschiv, iar Consiliul Director este formată din președintele Daniel Predușel, vicepreședintele Petrișor Ungureanu și secretarul Iosif Ungureanu.
 
Scopul inițial este „promovarea, sprijinirea și organizarea activităților cultural-educative, promovarea dialogului intercultural și interetnic în spațiul european și universal, prin mijloace inovative și canale media specifice (artă, cultură, media, folclor, muzică autentică etc., inițierea diferitelor categorii de populație (indiferent de vârstă, sex, etnie etc.) în deprinderea cunoștințelor teoretice și practice, în vederea dezvoltării tuturor formelor de exprimare culturală, artistică și educativă“.
 
Printre obiectivele asociației se numără și „înființarea, gestionarea și sprijinirea ansamblurilor, orchestrelor și formațiilor muzicale (simfonice, de cameră, de coarde, de suflatori, precum și folclorice și a unor formații derivate din acestea“.
 
De asemenea, tot printre obiective se regăsește și „organizarea de spectacole, concerte, gale, evenimente culturale cu scop caritabil și nu numai, turnee etc., în care să evolueze artiști din țară și străinătate“.
 
Conform licitatiapublica.ro, consultată pe 30 mai 2024, ASF Asociația Puzzle Cultural figurează cu 25 de achiziții directe, începând cu anul 2023, dintre care 20 sunt în județul Constanța.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate anunțurile publicate în SEAP și preluate pe licitatiapublica.ro, dar și tabelul achizițiilor directe ale asociației, potrivit licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărări directe Constanța
ASF Asociația Puzzle Cultural din București organizează cu 34.000 de euro Zilele Comunei Mircea Vodă 2024! Când are loc evenimentul (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii