Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:03 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa CNAIR a atribuit un contract pentru servicii de reparare şi întreţinerea contorilor de trafic (document)

ro

10 Nov, 2016 18:47 1468 Marime text
„Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNIR) SA a atribuit prin procedură simplificată contractul „Întreţinerea, repararea şi punerea în funcţiune contori ISAF-MCSD, service reţeaua de comunicaţii pentru ISAF-MCSD şi ARD 2000 PLUS şi ARD 3000 – DRDP Constanţa“.
 
Este vorba despre servicii de reparare şi de întreţinere a aparatelor de măsurare, testare şi de control.
 
Contractul a fost adjudecat de SIDERAL ELECTRIC SRL din Bucureşti, pentru suma de 48.630 lei, fără TVA. Valoarea iniţial estimată a contractului era de 49.248 lei, fără TVA.
 
Câteva date despre câştigător
SIDERAL ELECTRIC SRL s-a înfiinţat în 2002 şi are sediul social pe şoseaua Mihai Bravu din Sectorul 2 al Capitalei. Firma are un capital social de 1.000 de lei, integral vărsat. Unic asociat şi administrator al societăţii este Costică Batică, născut în 1960, la Folteşti, în judeţul Galaţi.
 
Firma are ca principal obiect de activitate fabricarea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice.
 
 
În secţiunea Documente a acestui articol puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.                                                                                                                     

Ti-a placut articolul?

Comentarii