Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va moderniza sistemul de irigații pentru Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații Valu lui Traian – Nord România (DOCUMENT)

ro

12 Mar, 2022 00:00 4291 Marime text
  • Atribuirea a avut loc pe 1 martie 2022, rezultatul final fiind publicat pe 10 martie
 
Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații Valu lui Traian – Nord România a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru execuția lucrărilor de modernizare a infrastructurii secundare de irigații în localitatea Valu lui Traian.
 
Atribuirea a avut loc pe 1 martie 2022, rezultatul final fiind publicat pe 10 martie. Infrastructura secundară de iriganții se va moderniza, iar după caz, se va realiza și modernizarea clădirilor aferente stațiilor de pompare și/sau racordare la utilități, și/sau construcția/modernizarea bazinelor de colectare și stocare a apei de irigat. Valoarea finală a contractului este de 4.337.022,14 lei, iar firma câștigătoare este Mecanex SA.
 

Despre Mecanex SA

 
Societatea a fost înființată în anul 1991, cu sediul social în Botoșani, strada Manolești Deal nr. 29A. Acționari în firmă sunt Ciprian Bidașcă, cu o cotă de 64,37%, Roca Investments SA, cu 30% și Persoane fizice – 5,63%. Consiliul de administrație e format din Adrian Bidașcă, Ciprian Bidașcă – care este și director general, Alexandru Savin, iar cenzori sunt Ioan Zmău, Taielup Petru, Mioara Angela Leontieș, Lăcătușu Andrei Cristina Aneta și Cornelia Mariana Brânzei. În anul 2020, firma a raportat 96 de salariați, la o cifră de afaceri de 9.621.084 lei, cu un profit de 81.338 lei.
 
Conform Confidas.ro, Adrian Bidașcă mai este asociat la Pita Impex SRL și administrator la Tadas Construct SRL. Ciprian Bidașcă mai este asociat la Grun Holzplatz SRL și Smart Advise CB SRL. Cornelia Mariana Brânzei este în societățile BCM Expert Accountant SRL, Gura Goroni Corni Cooperativă Agricolă și Temo Trans Com SRL. Roca Investments SA este asociat în Tremot Dobre și Fiii SRL, cât și la Yellow Restaurant SRL. Alexandru SAvin este în firmele Cahm Europe SA, Colorock13 SRL, Endlessplay SRL, Holdingrock1 SA, Journey Box SRL, RDF SA, Roca Management SRL, Sarcom SRL, Sinteza SA, Tehnomir Energy SA.
 

Despre Roca Investments SA

 
Firma a fost înființată în anul 2017, cu sediul social în București, Sectorul 2, Gara Herăstrău, iar asociați în firmă sunt Adolf Bâclea – 16,57%, Popa Liteanu Theodora – 16,57%, Impetum Investments SA – 14,7%, BT Investments SRL – 13,14%, PIF Industrial SRL – 10%, Vetimex Capital SRL – 7,4%, Dan Viorel Șucu – 5,26%, Prebet Aiud SA – 5%, Next Capital Solutions SRL – 4,14%, Cionca Andrei Valentin – 3,7%, Pop Ludovic Cristian – 2,46%, Anodin Assets SA – 1%. Asociația este reprezentată de Alexandru Savin, BDO Audit SRL, Bindea Ioan Adrian, Giurcă Florica Luminița, Mirela Metea și Vizental Rudolf Paul. În 2020 firma a raportat un profit de peste 8,7 milioane de lei, la o cifră de afaceri de 28.966 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Consiliul Local al comunei Valu lui Traian, județul Constanţa, convocat în ședimnță ordinară. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii