Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:04 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația Porturilor Constanța dă 230.000 de euro pentru consultanță privind lucrările la infrastructura de acostare a navelor tehnice

ro

03 Dec, 2020 00:00 3007 Marime text
  • Investiția face parte din proiectul „Modernizarea infrastructurii și protecția mediului în Portul Constanța“.
  • Potrivit datelor oficiale, valoarea contractului de supervizare a lucrărilor este de 1.133.077,7 lei, echivalând cu 232.564,5409 euro.
  • Criteriul de atribuire a contractului este cel mai bun raport calitate-preț și este vorba despre o investiție asigurată de un proiect finanțat din fonduri europene.
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța SA a anunțat deschiderea licitației pentru atribuirea contractului privind serviciile de consultanță și supervizare a lucrărilor de construcții pentru „Infrastructura de acostare nave tehnice și amenajare suprastructură platformă (echipamente + utilități) pentru servicii conexe navelor tehnice“.

Investiția face parte din proiectul „Modernizarea infrastructurii și protecția mediului în Portul Constanța“.

Anunțul privind licitația a fost publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și preluat pe www.licitatiapublica.ro.

Potrivit datelor oficiale, valoarea contractului de supervizare a lucrărilor este de 1.133.077,7 lei, echivalând cu 232.564,5409 euro, suma fiind calculată la cursul de 4,8721 de lei pentru un euro, propus de BNR pentru data de 2 decembrie 2020.

Conform sursei citate, „în cadrul contractului de servicii, ofertantul va realiza supervizarea proiectării şi a lucrărilor de execuţie pentru obiectivul «Infrastructura pentru operațiuni sigure și pentru protecția mediului în Portul Constanța. Infrastructura acostare nave tehnice+Amenajare suprastructură platformă (echipamente și utilități) pentru servicii conexe navelor tehnice»“.

De asemenea, se face precizarea că ofertantul „va verifica Proiectul Tehnic şi, ulterior, Detaliile de Execuție după finalizarea acestora de către Antreprenor, în vederea execuţiei lucrărilor şi, de asemenea, va asigura consultanţă pe toată perioada de execuţie şi garanţie a lucrărilor. Totodată, ofertantul va îndeplini toate atribuţiile aplicabile .Inginerului" conform clauzelor FIDIC galben“.

Criteriul de atribuire a contractului este cel mai bun raport calitate-preț și este vorba despre o investiție asigurată de un proiect finanțat din fonduri europene.

Contractul va fi atribuit în urma procedurii simplificate, ofertele urmând să fie depuse până cel târziu pe data de 6 ianuarie 2021, ora 15.00, acesta fiind și momentul la care ofertele vor fi deschise în SEAP.

În Secțiunea Document puteți consulta anunțul publicat de Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA.


Citește și:

Administrația Porturilor Constanța, studiu privind costurile și beneficiile transportului pe apele interioare în regiunea Dunării
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii