Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:51 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Experţii din Islanda se specializează la CERONAV

ro

12 Sep, 2013 18:14 1506 Marime text
Centrul Român pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV a început cooperarea cu Maritime Safety and Survival Training Centre din Islanda în cadrul proiectului de mobilitate „Improved teaching in personal safety and social responsibility for seafarers ”, finanţat de către Comisia Europeană prin Programul de învatare pe tot parcursul vietii - Leonardo da Vinci.

Cooperararea dintre cele două centre constă în schimbul de experienţa şi transferul de inovaţie în ceea ce priveste organizarea cursurilor de siguranţă maritimă având în vedere amendamentele aduse Convenţiei şi Codului STCW în urma reunirii parţilor la Manila, în iunie 2010.
“ A fost o experienţă benefică pentru noi să venim în România din Islanda pentru a putea vizita colegii de la CERONAV. Motivul vizitei noastre a fost să vedem care este modalitatea de predare pentru a o putea compara cu cea folosita în cadrul centrului nostru. Am fost plăcut surprinşi să remarcăm nivelul de profesionalism pe care îl aveţi dar şi ospitalitatea de care aţi dat dovadă .

Toţi experţii ne-au fost de mare ajutor şi am reuşit să ne formăm câteva idei noi pe care sperăm să le aplicăm la întoarcerea acasă. Suntem foarte recunoscători pentru legătura pe care o avem cu CERONAV şi ne dorim pe viitor o relaţie lungă şi solidă între cele două centre” a declarat Thrainn Skulason, director adjunct al Maritime Safety and Survival Training Centre din Islanda.
“Reprezentanţii centrului de pregătire din Islanda au apelat la CERONAV pentru realizarea obiectivelor acestui proiect lucru care ne onorează dar ne şi întăreşte convingerile că CERONAV se situează între centrele de prestigiu internaţional în pregătirea personalului navigant” a afirmat Ovidiu Cupsa, directorul general al CERONAV.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii