Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:30 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Insarcinatul cu Afaceri a.i. al Republicii Chile, Excelenta Sa Ivan Vejar Pardo, in vizita la Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei

ro

01 Apr, 2010 17:33 1131 Marime text

Însărcinatul cu Afaceri a.i.  al  Republicii Chile, Excelenţa Sa Ivan Vejar Pardo, în vizită la Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României

Bucureşti, 1 aprilie 2010 – Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), Excelenţa Sa dl. Mihail M. Vlasov a primit vizita de curtoazie a Excelenţei Sale dl. Ivan Vejar Pardo, Însărcinatul cu Afaceri a.i. al Republicii Chile la Bucureşti.

“Cred cu tărie că în actualul context al globalizării şi al sfârşitului războiului rece, misiunea prioritară a ambasadorilor străini acreditaţi pretutindeni în lume este acea de a da un nou suflu relaţiilor economice“, a spus Preşedintele CCIR în cuvântul de bun venit adresat Însărcinatului cu Afaceri a.i. al Republicii Chile la Bucureşti.

Deschiderea unui Birou pentru Investitori în cadrul Camerei Naţionale, ai căror reprezentanţi, alături de cei ai Biroului Relaţii Externe, vor menţine o permanentă şi directă legătură cu reprezentanţii birourilor economice şi comerciale ale ambasadelor acreditate la Bucureşti, este unul dintre paşii pe care Sistemul Cameral din România l-a facut pentru a facilita schimbul de date referitor la oportunităţile de afaceri.

Excelenţa Sa dl. Ivan Vejar, Însărcinatul cu Afaceri a.i. al Republicii Chile a menţionat oportunitatea organizării unui forum de afaceri România-Chile, la Bucureşti, în toamna acestui an, eveniment benefic pentru oamenii de afaceri din ambele ţări.

Preşedintele CCIR, ES dl. Mihail Vlasov şi-a exprimat sprijinul total pentru această iniţiativă şi a menţionat de asemenea dorinţa sa de a-l reîntâlni pe oaspetele său cât de curând.

Biroul Imagine Sistem Cameral
Direcţia Relaţii Publice

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii