Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:15 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intalnirea tinerilor diplomati din Caucaz si Asia Centrala cu Conducerea Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta

ro

27 Sep, 2011 22:31 1202 Marime text

Aflati intr-o vizita in judetul Constanta, in cadrul Programului de pregatire diplomatica si integrare euro-atlantica, organizat, in perioada 14 septembrie - 9 decembrie 2011, de Institutul Diplomatic Roman, tineri diplomati din Caucaz si Asia Centrala au avut marti, 27 septembrie 2011, o intalnire, la sediul CCINA, cu Conducerea Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta. Delegatia a fost insotita de reprezentanti ai Institutului Diplomatic Roman si au fost primiti la Camera de Comert de domnul Presedinte Mihai Daraban si de domnul Vicepresedinte Andrian Mihei.

Scopul acestei vizite a fost schimbul de informatii, de experienta, fiind discutate subiecte legate de potentialul economic al judetului Constanta.

Domnul Presedinte Mihai Daraban a prezentat rolul si activitatea Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta si a facut o ampla prezentare a judetului Constanta, referindu-se, in special, la rolul si importanta porturilor Constanta si Mangalia. De asemenea, domnul Vicepresedinte Andrian Mihei a evidentiat care sunt avantajele pe care Portul Constanta le ofera ca deschidere la Marea Neagra, pentru traficul de marfuri, nu numai pentru Romania dar si pentru alte tari din Europa.

Lucia Calenici

Purtator de cuvant

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii