Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai sunt 2 saptamani de inscrieri pentru diplomele DELF DALF

ro

13 Apr, 2010 21:01 2603 Marime text

DELF / DALF - diplome oficiale de limba franceza valabile pe viata

O noua sesiune de examene: 8-9 mai 2010
Inscrieri pana pe 29 aprilie
Centrul Cultural Francez Iasi
Centrul Cultural Francez din Iasi organizeaza pana pe 29 aprilie înscrieri pentru sesiunea   DELF-DALF din 8 – 9 mai 2010. Diplomele DELF – DALF valideaza cele patru competente (intelegere scrisa si orala, exprimare scrisa si orala), fiind calibrate pe cele sase niveluri ale Cadrului European de Referinta pentru Limbile Straine.

Prezente in peste 1000 de centre de examen din 164 de tari, diplomele DELF-DALF au valabilitate nelimitata in timp si sunt indispensabile pentru constituirea dosarelor de bursa a guvernului francez, pentru studentii Erasmus, pentru persoanele care doresc sa-si continue studiile intr-o tara francofona, pentru cei care urmeaza sa emigreze in Québec, sau sa lucreze in Franta, Belgia.

Cei interesati se pot inscrie pentru obtinerea unei diplome în functie de nivelul de limba franceza: elementar (DELF A1 si A2), intermediar (DELF B1 si B2), experimentat (DALF C1 si C2).

Centrul Cultural Francez organizeaza la sediu sau din Iasi, dar si în Suceava, Galati, Botosani, Bacau, Piatra Neamt si Focsani module de simulare de examen înaintea fiecarei sesiuni.

Pentru informatii suplimentare si înscrieri, telefonati la 0232 26 76 37, sau scrieti pe adresa equipe@ccfiasi.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii