Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul Indiei in Romania a efectuat o vizita de curtoazie la Camera de Comert si Industrie a Romaniei

ro

17 Jan, 2012 00:05 1134 Marime text
Bucuresti, 13 ianuarie 2011: Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), E.S. domnul Mihail M. Vlasov, a primit vizita E.S. doamna Manimekalai Murugesan, Ambasadorul Indiei in Romania.

E.S. doamna Manimekalai Murugesan se afla la inceput de mandat, solicitand aceasta vizita de curtoazie pentru a discuta probleme de interes comun privind promovarea cooperarii economice si comerciale romano - indiene pe linia Camerelor de Comert din cele doua tari, in contextul sustinerii, in zilele de 1-2 februarie 2012, la Bucuresti, a unei sesiuni mixte romano -indiene si organizarea cu acest prilej a unui Forum de Afaceri Romania - India.

Intrucat Camera de Comert reprezinta institutia cheie pentru promovarea comertului bilateral dintre cele doua tari, in cadrul acestei vizite presedintele CCIR a subliniat rolul, importanta si structura Camerei Nationale si a Sistemul Cameral din Romania precum si asistenta tehnica de care se pot bucura oamenii de afaceri straini. De asemenea, presedintele CCIR a asigurat oaspetele indian de intreaga disponibilitate a CCIR si sprijin corespunzator in organizarea Forumului de afaceri.

E.S. doamna Manimekalai Murugesan a multumit pentru primirea calduroasa, considerand ca aceste intrevederi au menirea consolidarii colaborarii, din punct de vedere economic si comercial, dintre Romania si India.

Directia Reprezentare Camerala
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii