Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasada SUA isi lanseaza pagina de Facebook

ro

06 Apr, 2010 19:05 1775 Marime text

facebook1.jpgAmbasada SUA este încântată să anunţe că de astăzi face parte din familia Facebook. Mark Gitenstein, Ambasadorul SUA în România vă invită să accesaţi http://www.facebook.com/pages/Bucharest-Romania/US-Embassy-Bucharest/423979315453, să deveniţi fanul Ambasadei SUA şi să împărtăşiţi ideile şi sugestiile voastre legate de posibile subiecte de discuţie.

Suntem mândri că primul nostru fan este atleta Gabriela Szabo, care în anii anteriori, a colaborat cu ambasada la realizarea unor evenimente sportive şi a scris un articol pentru eJournal SUA, o revistă online a Departamentului de Stat, în care şi-a descris impresiile de după câştigarea cursei de 5.000 de metri la Jocurile Olimpice de la Sydney, din anul 2000.

Pagina de Facebook include informaţii despre oportunităţile educaţionale oferite de Comisia Fulbright în România, despre activităţile culturale organizate de Centrul Cultural American, despre criteriile de acordare a vizelor SUA şi despre diferite aspecte ale vieţii din SUA, alături de fotografii şi materiale video de la evenimente ale ambasadei.

Odată cu pagina de Facebook, Ambasada SUA îşi lansează şi canalul YouTube pe care îl puteţi accesa la adresa de internet http://www.youtube.com/embromania/. Puteţi accesa canalul YouTube al ambasadei fie la adresa de mai sus, fie vizitând pagina de internet a Ambasadei SUA, http://romania.usembassy.gov.

Vizitaţi-ne şi deveniţi fanii noştri! Vrem să aflăm părerile voastre!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii