Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:16 28 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AEP. Desemnarea operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare din țară se va face prin tragerile la sorți computerizate

ro

18 Oct, 2019 19:39 2171 Marime text
Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) anunță că, în data de 19 octombrie 2019, ora 10:00, vor avea loc tragerile la sorți computerizate pentru desemnarea operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare din țară, precum și a rezervelor acestora, în vederea alegerilor pentru Președintele României din anul 2019.

Tragerile la sorți computerizate vor fi efectuate în ședință publică, în prezența reprezentanților presei, la sediul Autoritații Electorale Permanente, iar rezultatele acestora vor fi publicate pe site-ul instituției.

Desemnarea operatorilor de calculator se face din rândul operatorilor de calculator aflaţi în evidenţele Autorităţii Electorale Permanente, care nu au depus cerere de retragere sau suspendare şi care s-au declarat disponibili pentru a desfăşura activitatea de operator de calculator la scrutinul prezidențial.
 
Principalele criterii avute în vederea la desemnarea operatorilor de calculator vizează  apropierea de secţia de votare unde aceștia urmează să îşi exercite atribuţiile și punctajele obținute în urma evaluării competenţelor teoretice/practice și a activităţii de operator de calculator la procesele electorale anterioare.

Ti-a placut articolul?

Comentarii