Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiripesurse.ro Radu Mazăre a rămas să lupte singur pentru PSD după arestarea lui Nicuşor Constantinescu

ro

18 Nov, 2014 09:29 2739 Marime text
Eşecul lui Victor Ponta din turul II al alegerilor prezidenţiale are printre cauze şi performanţele slabe ale liderilor PSD. Sunt şapte judeţe, Suceava, Iaşi, Tulcea, Constanţa, Prahova, Caraş Severin, Ilfov, la care se adaugă municipiul Bucureşti, în care Victor Ponta a pierdut, deşi câştigase în primul tur. Există şi câteva municipii în care Iohannis a câştigat, în judeţe câştigate de Ponta.

Unul dintre judeţe este Constanţa, unde fostul şef al CJC, Nicuşor Constantinescu şi „primarul de 10“ în Constanţa, Radu Mazăre, ambii din tabăra PSD au fost nevoiţi să accepte înfrângerea.

Primar de 10 în Constanţa, Radu Mazăre a rămas să lupte singur pentru PSD (deşi nu l-am văzut foarte implicat în campania ce tocmai s-a desfăşurat), după arestarea preşedintelui CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu.

Mazăre a prevăzut eşecul. Acesta s-a prezentat la vot fără să fie însoţit de o întreagă suită, care la precedentele alegeri. Mai mult, a declarat că renunţă la politică dacă Ponta nu iese preşedinte. Roşu în primul tur, judeţul Constanţa s-a făcut albastru în turul II, cu 57,07%.

Sursa: stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii