Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:14 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Miting la Galaţi “Lăsaţi-i să voteze”

ro

09 Nov, 2014 19:25 1702 Marime text
Aproximativ 300 de persoane participă, în această seară, la Galaţi, la un miting de solidaritate cu românii din diaspora, informează Mediafax.

Oamenii au început să se adune, în jurul orei 17.00, în centrul municipiului Galaţi, având pancarte cu mesaje precum ”Ieri în Timişoara, azi în toată ţara”, ”Ghinion. Galaţiul s-a trezit din somn”, ”Libertate”, ”Respect diaspora”, ”Mai multe secţii de votare” sau ”Nu ne cenzuraţi la vot”, mai relatează sursa citată.
Ei scandează lozinci împotriva premierului Victor Ponta şi a Guvernului: ”Hoţii”, ”Lăsaţi-i să voteze”, ”Ponta nu uita, România nu-i a ta”.

Participanţii la acţiune au venit de bunăvoie, în semn de solidaritate cu românii din diaspora care nu au reuşit să voteze în primul tur al alegerilor prezidenţiale.

La acţiune sunt prezenţi şi lideri ai PDL Galaţi, printre care preşedintele filialei judeţene a partidului, Doru Resmeriţă, mai informează Mediafax.

De asemenea, şi la Suceava, aproape o sută de persoane au participat la un miting de solidaritate cu românii din diaspora.

Sursa foto. gandul.info
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii