Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:41 19 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis, în campanie electorală la Constanța (galerie foto)

ro

29 Oct, 2014 19:08 1444 Marime text
Klaus Iohannis, Candidatul Alianței Creștin-Liberale la Președinția României, s-a aflat astăzi, în campanie electorală în județul Constanța.

Alături de co-președintele Alianței Creștin-Liberale, Vasile Blaga, europarlamentarul PNL Ramona Mănescu, președintele Filialei Constanța a Partidului Național, deputatul Gheorghe Dragomir, deputații PNL Mihai Lupu și Victor Manea, senatorul PNL Puiu Hașotti și președintele Organizației Județene a Partidului Democrat Liberal, senatorul Christian Gigi Chiru, candidatul ACL la Președinția României, Klaus Iohannis, s-a deplasat în localitățile Mangalia, Năvodari și Medgidia, unde a purtat discuții cu alegătorii și i-a îndemnat pe aceștia să meargă duminică la vot, după cum se arată într-un comunicat ACL remis astăzi, redacției.

„Dragii mei, duminică votăm. Ne alegem preşedintele şi este legitimă întrebarea: <> Simplu. Noi trebuie să ne hotărâm dacă vrem să votăm cu România lui Victor Ponta sau dacă vrem să votăm cu România lucrului bine făcut, o Românie normală. (...) Noi, cu votul nostru, putem să venim cu România normală, cu România lucrului bine făcut, cu România noastră, a tinerilor care vor o şcoală bună şi locuri de muncă, nu a clicilor de partid. România noastră este a oamenilor care sunt în puterea vârstei, dar abia le ajung banii pentru impozite şi taxe. A lor este şi nu a baronilor locali. România noastră este a seniorilor care au muncit o viaţă întreagă și în regimul trecut, şi în acest regim, iar societatea nu i-a răsplătit cum se cuvine. A lor este România, nu a corupţilor şi a găştilor din partid. Asta este întrebarea:”, a declarat Klaus Iohannis, după cum se arată în comunicatul de presă.

Potrivit declarațiilor candidatului ACL la Președinția României, Klaus Iohannis, „să facem aceste lucruri împreună trebuie să mergem la vot. Încă de acum, de duminică, 2 noiembrie, trebuie să dăm semnalul schimbării ca votul dumneavoastră să conteze şi în 16 noiembrie, să avem România lucrului bine făcut. (...) Votul este cea mai puternică armă a cetăţeanului în democraţie. Folosiţi-l!”.

La rândul său, co-președintele Alianței Creștin-Liberale Vasile Blaga a declarat că, în acest moment, „avem nevoie de un om care să scoată clasa politică din mocirlă și țara din circul continuu în care se află, iar Klaus Iohannis este candidatul potrivit, este simbolul lucrului bine făcut”. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii