Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa – CFC PR Agency

ro

01 Oct, 2009 20:16 1504 Marime text

La data de 30 septembrie 2009 s-a lansat prima agenţie de relaţii publice care vine cu o soluţie utilă pentru criza economică mondială în care se află şi ţara noastră.

Se poate observa că în mediul economic actual agenţii economici, forţaţi de situaţia grea prin care se trece, renunţă la tot mai multe servicii pentru a se putea menţine pe piaţă. Astfel se poate observa uşor că se fac angajări extrem de puţine, se renunţă la multe servicii care consumă banii organizaţiei, printre care se numără şi segmentul de publicitate şi PR. Totuşi o oprire a campaniei de interacţionare cu clienţii organizaţiei va duce la "ştergerea" acesteia din mintea consumatorilor. Astfel, în momentul în care vor dispare aceste probleme financiare generate de criză, iar consumatorii se vor întoarce la vechile obiceiuri de consum, există riscul foarte mare să caştige în faţa lor companiile care s-au facut cunoscute tocmai pentru că au investit totuşi si in publicitate in ciuda crizei existente.

Din acest motiv CFC PR Agency vine cu o ofertă, unica momentan, pe piaţă românească care încercă să sprijine companiile să îşi facă publicitate şi să se menţină în ochii consumatorilor chiar şi în aceasta perioadă dificilă.

Oferta CFC PR Agency constă în livrarea unui serviciu de calitate superioară oferit de o echipa cu experienţă în domeniu acest domeniu. Pentru prima oară în România se va introduce conceptul de stabilire a preţului campaniei de relaţii publice de către client. Agenţia nu are posibilitatea de a stabili preţul mass mediei, al spaţiilor publicitare sau al celor la care se va apela pentru a aplica elementele din strategia de comunicare pentru compania clientă, dar lasă la latitudinea clientului să stabilească comisionul către agenţie.

Acestă soluţie a aparut datorită câtorva motive cum ar fi: menţinerea pieţei la un nivel asemanator cu cel din perioada precedenta crizei, înfiinţarea unei agentii care să permită oamenilor excluşi din piaţa muncii, dar şi pasionaţi de domeniul lor să îşi pună în aplicare în continuare meseria deoarece, odată cu criza si latura de comunicare si PR au fost neglijate şi, nu în ultimul rand, să contribute la ieşirea cât mai rapidă din situaţia dificilă prin care se trece.

Detalii suplimentare despre CFC PR Agency se pot obtine la telefon 0740.077.700 de la Cătălin Ioniţă, Managing Director CFC PR Agency sau la adresa de e-mail cfcpragency@gmail.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii