Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“Calutii de mare” - voluntari pe Plaja Modern

ro

14 May, 2010 18:28 1196 Marime text

Constanta, 14.05.2010

“Calutii de mare”  - voluntari pe Plaja Modern

Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral este partener al Scolii numarul 16 din Constanta in ceea ce priveste desfasurarea de actiuni ecologice pe plajele litorale
Elevii clasei a IV-a A din şcoala nr. 16 - Constanţa, constituiţi într-o echipă "Căluţii de Mare", derulează un proiect pe teme ECO în cadrul Concursului Naţional " Şcoala lui Andrei ".
Scopul acestei activităţi, derulată pe plaja Modern, este responsabilizarea cetăţenilor din oraşul Constanţa şi nu numai, pentru păstrarea şi ecologizarea plajelor.
“Noi copiii vrem, cu ajutorul proiectelor din Ţara lui Andrei să aducem o schimbare reală a mediului înconjurător în care trăim. Alături de toţi cei care îşi doresc acelaşi lucru,  vrem să construim o ţară a celor care ştiu că viitorul depinde de fiecare dintre noi” sustin elevii din aceasta unitate de invatamant.
În data de 16.05.2010 în intervalul orar 9:30 - 11:30 „Căluţii de mare” vor desfăşura activităţi de voluntariat pentru ecologizarea Plajei Modern, vor distribui fluturaşi cu sloganuri ecologice constănţenilor şi turiştilor de pe plajă şi vor amplasa într-un loc vizibil un banner prin care îndeamnă populaţia să ecologizeze şi să păstreze plaja curată.
Elevii vor fi îndrumaţi de coordonatorul proiectului “Să transformăm plaja într-un tărâm de vis!”, prof. Veronica Nistoroiu.

Responsabil comunicare
Catalin Anton

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii